Говори за МОРАЛ?! Най-добрата приятелка на Лияна направила Коцето мъж на 13-години

3389
03 Ноември 2013, 17:00


Поговорката „Крушата не пада по-далеч от дървото“ описва най-добре приятелството на Лияна и Сандра. Най-върлата защитничка на разкрепостената певица и участничка във „ВИП Брадър“ се оказва, че не е „по-морална“ от дружката си, разбра HotArena.net.

 

Детето на  чалга фурията в момента е поверено на същинска бомба със закъснител. Тъй като бабите му са заети, Александра е единственият човек, на който в момента гърлата може да разчита.

 

Именно тази жена в момента защитава изпълнителката със зъби и нокти, като се опитва да докаже на обществеността, че Лияна не е това, което виждаме и не върши подобни неща, с които тотално скандализира зрителите.

 

Анонимен източник съобщи пред HotArena.net, че дружката е започнала връзка, и то не основана само на първолашки целувки и срамежливост, сбратовчед на Лили - Константин, когато той е бил на едва 13-години!  Оттогава до сега приятелката се е била зарекла, че винаги ще го обича.

 

Информаторът твърди, че Сандра не се спира да преследва дори след като Коцето е станал семеен мъж. Още точи лиги по него, та и повече.

 

Най-добрата приятелка на Лияна все още не може да си намери мъж и да създаде домашния уют въпреки, че гони 40 години.

 

И какво стана сега? Учи обществото на морал, определяйки държанието на Лияна като абсолютно такова, докато преследва женен мъж, същото, което прави и певицата.

 

За какъв морал изобщо говорим?!

 

  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ицо
преди 4 години
0
врели некипели
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени