Говорителят на Уилямс: Робин нямаше финансови проблеми, не спекулирайте!

1736
14 Август 2014, 17:38


Дългогодишният говорител на Робин Уилямс отхвърли информацията, че проблеми с пари са предизвикали самоубийството на актьора.


Носителят на Оскар бе намерен в понеделник, обесен в дома си в Марин Каунти, Калифорния и оттогава започнаха спекулации за причините за самоубийството.

 

Сега говорителката на Уилямс, Мара Баксбаум, която разкри, че нейният приятел и клиент страда от депресия в момента на смъртта си, отговори на слуховете за финансови проблеми, казвайки: "Робин нямаше финансови проблеми. Бихме били късметлии, ако всички ние имахме финансовото му състояние. "


Голяма част от спекулациите са породени от интервю, което Уилямс даде за списание миналата година, в което говори за решението си да се върне на телевизията, за да участва в "Лудите" (The Crazy Ones): "Идеята да имам постоянна работа е привлекателна. А и трябва да се плащат сметки. "

 

Баксбаум казала, че Уилямс често е казвал "на шега", че "не може да се види в печатна медия", настоявайки, че комикът е приел на проекта заради продуцента на шоуто Дейвид Е. Кели и заради материала, а не за да печелят повече пари.

 

"Разбирам желанието да се разберете отговора на въпроса „Защо“. Но това няма да се случи. По-добре е да се опитате да разберете, че той страдаше от тежка депресия. Робин нямаше финансови проблеми, а вие може да се спекулирате, колкото искате. "

 

Нетната стойност на състоянието на Уилямс бе оценена на около 30 милиона паунда, според списание Форбс.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени