Графа стана Митко Пайнера на попа! Трупа милиони от откритията си (Фактите в цифри)

4600
02 Септември 2016, 14:00


Оказва се, в Графа е не по-малко успешен като продуцент, отколкото като изпълнител, узна HotArena.


След дълги години на музикалната сцена, Влади Ампов редуцира новите си проекти и участия за сметка на въртенето на продуцентски бизнес. След справка в Търговския регистър става ясно, че на негово име има две записани фирми - "Монте музик" и "Монте прадъкшън", която се занимава със звукозапис. Първата обаче е златната кокошка на изпълнителя, който се оказва, че има съдружник в собствеността, пише "Галерия".


Според отчетите на нетните приходи, за седем години (от 2007 до 2014 г.) "Монте мюзик" е спечелила на Графа цели 4 милиона лева, което е рекорд за нашата страна, когато не говорил за фолк индустрията. От другата компания са отчетени 104 хиляди лева, а за миналата и тази година печелбата сис сигурност ще продължи да се увеличава както и в предишните.


Така Влади Ампов доказа, че музикант къща може да храни, но трябва наистина да си разбира от работата. Като певец той е наясно какво трябва да предложи на друг човек на музиката, да се се сработят. Пръв усети и болезнената липса на поп жанр у нас, в който лесно стана лидер, налагайки свои младо открития.


Под шапката на "Монте мюзик" вече има десетки изпълнители, най-вървежната сред които определено е Михаела Филева. Освен че е врял и кипял на сцената, Графа има и много точен усет за таланти. Единствен той подаде ръка на Михаела след финала на "Х фактор" и сега определена не съжалява за решението си, който му се отблагодарява пребогато.


В списъка на компанията са още Вензи, Акага, Били Хлапето и Виктория Георгиева, а Графа е готов да прикотка и всеки друг талант, в който види бъдеще, защото преценката му е безпогрешна, пише "Галерия".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Версенженторикс
Преди 1 година
0
Камелия му разгони фамилийката на пенсионера - това е истината! :))))))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ей
Преди 1 година
-1
Е ВЕЧЕ МЕ РАЗСМЯХТЕ, НЯМА БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ, РАЗЛИЧНА ГАЛАКТИКА Е ОТ ПЛАНЕТАТА , А ВИЕ СТЕ ЖАЛКИ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени