Графа вече е милионер (ПОДРОБНОСТИ)

1878
06 Юли 2014, 13:59


Музикантът забрави времената, когато караше таратайка. Сега си купи джип и пръсна луди луди пари за други глезотии, научи HotArena.net.

 

Някога се возеше в очукана двуместна таратайка и се усмихваше приятелски на светофарите. Сега се качи на лъскав джип за поне 200 бона и въобще не обръща поглед встрани, когато някой му махне за поздрав. Славата и парите не простиха и на Влади Ампов, който всички занаята проста като Графа, пише в. „Всеки ден“.

 

Изпълнителят на „Дим да ме няма" най-сетне може да се похвали, че се наслаждава на мечтата си в нейния завършен вид. Той пее повече за кеф, а младоците във фирмата му търчат по участия, за да му носят пачки с пари. В поп средите с чувство за хумор коментират че Графа е новият Митко Пайнера.

 

„Графчето направи немислимото. Неговият лейбъл разби на пух и прах конкуренцията. Взе най-доброто и ги праща по участия, а за младоците остават жълтите стотинки. Михаела Филева се котира добре, Печенката е супер, сега и Прея дръпна с материала. Младите ги харесват и са готови да си платят да ги слушат. А Влади се прави на скромен и си брои паричките. Тоя му номер е от едно време. Родителите му го научиха да не парадира с положението си, колкото и солидно да е станало то", разказват приятели на музиканта.

 

Създателите на един от най-популярните музиканти в момента не го жалят още от дете, подлагайки го на нечовешки тренировки за живота на бъдеща звезда. Особено активен е таткото Кирил Ампов, който вгорчава живота на своя син само и само да го научи как да се катери по-бързо към върха. Казарменият ред не се услажда на сина и той се отчуждава от семейството си, а по-късно започва и открита война с баща си. В първия възможен момент младокът се изнася от вкъщи и започва да драпа към светлината. И до днес обаче признава, че е  дължи всичко на родителите си, а първият си музикален бизнес започва с 500 долара заем от татко му.

 

„Много се изписа по темата за отношенията с родителите ми. Няма защо да се обяснявам на чуждите хора. Факт е, че на всички тънкости от занаята се научих от баща ми. На него дължа своята дисциплинираност. Наскоро излязохме с жена да хапнем в един ресторант и от дума на дума започнах да й се оплаквам колко съм зает. Тя ме послуша минута-две и отсече: „Не се прави на жертва, на теб този живот ти харесва и не би го заменил за нищо друго на света". Сепна ме със своята категоричност, но после осъзнах, че е напълно права. Покрай баща ми се научих да мисля по цял ден за работа и да не си и помислям, че мога да кръшна и да мина по по-прекия път", отсича Влади Ампов.

 

Усилията му явно дават необходимия резултат и богатството най-сетне идва. В момента той управлява голяма музикална фирма, а всеки собственик на заведение знае, че трябва да звъни на Графа, ако иска да покани някой от актуалните поп изпълнители.

 

„Графа наскоро с усмивка се похвали, че е милионер. Не се притеснявал от проблемите на банките, защото всичко изкарано го влага в нова техника, в нов бизнес, в нови турнета. И все пак му остава по нещичко да води охолен живот. Купи си джип, обикаля света със семейството, живее в страхотен апартамент. Няма от какво да се оплаче", без капка злоба коментират близки на музиканта.

 

Амбициозната издънка на семейство Ампови се кълне, че не е забравил откъде е тръгнал и слуховете за прекаленото му възгордяване са силно преувеличени.

 

„Същият съм си от едно време с тази разлика, че не мога да се разхождам много спокойно по улиците. Постоянно ме спират, снимат, разпитват. Понякога няма проблем, но друг път ми идва в повече. Колкото повече те познават, толкова по-самотен ставам, но това е проблем на всички популярни музиканти. Поне се научих да не пропадам в емоционални сривове. Жена ми Мария ме научи да се пазя от самосъжалението.

 

Тя е най-силният характер, когото съм срещал. Видях я в един бар и моментално разбрах, че трябва да я имам. Доста се поборих за сърцето й, но си заслужаваше", разказва Влади. Той така и не пожела да се ожени за Мария въпреки ентусиазма на родата. Графа е убеден, че бракът ще урочаса прекрасните му отношения с жената, от която има момче и момиче.

 

„Със сигурност ще пратя Крис и Никол да учат в чужбина, когато му дойде времето. Не че съм от тези хора, които се увлякоха по модата да мразят всичко българско и родно. Знам за училища, които от десетки и дори стотици години дават възможно най-доброто образование. Изкарвам пари именно с идеята да ги вложа в обучението на децата, за да съм сигурен, че ще имат достатъчно подготовка да се преборят с предизвикателствата на живота", отсича Влади Ампов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени