Гръмнаха гърдите на фолкпевица! (Потресаващи снимки)

https://hotarena.net/laifstail/gramnaha-gardite-na-folkpevica HotArena.net
Гръмнаха гърдите на фолкпевица! (Потресаващи снимки)
Силиконовите гърди на фолкпевицата Марина Тошич гръмнаха, сигнализираха на \"България Днес\" наблюдателни нейни почитатели.

Изпълнителката със сръбски корени, която от малка живее и пее в България, не спира да публикува свои разголени снимки. Фолкаджийката заголва гърди, дупе и застава в разнообразни сластни пози. На един от кадрите се вижда тревожното състояние на гърдите й. \"Изглежда сякаш шевът след поставянето на импланта се е пръснал и притеснително във всеки един момент може да изтече\", коментират с присвити очи разтревожени почитатели на блондинката. Въпреки това не липсват и мъже, които харесват визията на изпълнителката, която не оставя голяма от част тялото си на въображението.

След хирургическа интервенция за поставяне на силиконови импланти има период, в който шефовете ясно си личат. Докато разрязаното място зарасне, отнеме известно време и тогава дамите предпочитат да се крият. Не е ясно дали Марина Тошич наскоро си е правила операция, или изпитва проблеми с имплантите си.  Тревожната снимка е направена на един от луксозните плажове на тузарския курорт Сен Тропе. От известно време чалгарката е на обиколка из Монако, Швейцария и престижните курорти на Френската Ривиера. На всички кадри тя позира сама, като не е ясно кой я придружава на екзотичната почивка. Младата певица е убедена, че на този етап от професионалната си реализация едно сериозно обвързване само би й попречило. В момента цялата й енергия е съсредоточена в създаването на музика и обогатяване на музикалния й репертоар.

\"Аз съм едно сръбско момиче, което отдавна имаше желание да пее, още когато видях за първи път песните по телевизия \"Планета\", и ми се създаде една мечта, която се радвам, че сбъднах. От 9-годишна мечтая да стана част от \"Пайнер\", откровена е Тошич.

4 Коментара

Vazbudeno_hui4e

преди 5 години

Гръмнал ви е мозъка, който липсва така или иначе, демек нищо не ви е гръмнало! А путката е уникална!

Коментирай

Отвратителна е

преди 5 години

Ебаси гадната разплута свиня! Това за теб ако е уникално...вземи се прегледай на очен лекар!

Коментирай

Vazbudeno_hui4e

преди 5 години

Кое й е отвратителното, бе? Мацката е топ, с женско тяло, не е изобщо разплута. Ти какво искаш, жена, която има по-стегнати ръце и крака от теб ли? С изпъкнали вени и релеф тип Рони Колман, да се чудиш какво ще излезе като си свали гащите - хуй или путка, или може би хибрид между двете? Заеби тази работа! Една жена трябва да бъде с женски форми и извивки, а не травестит!

Коментирай

Влачи

преди 5 години

Всеки случай не искам разплута татра с провиснал задник и цепки паднали до колената! То пък тази нали не мяза на травестит ахахахах! Не само се чудя, ами съм сигурен, че или има, или е имала пишка между краката! Да ти пикам на посредственият вкус и тъпанарският ник!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.