Грандиозен скандал ги раздели! Уволниха Джуджи от „На кафе“ след като с Гала се хванали за косите (Прави си собствено предаване)

5077
23 Септември 2015, 14:00


Колоритната Диляна Маринова – Джуджи е изхвърчала от „На кафе“ заради страшен скандал с Гала, узна HotArena.

 

Двете блондинки се хванали за косите в края на лятото, точно преди началото на тв сезона, когато се провеждали сухите тренировки за стартиране на предаването. По време на репетициите Джуджи се държала надменно с Гала, не й разрешавала да й дава идеи за рубриката, която води, и даже й просъскала завистливо, че нейната рубрика има най-висок рейтинг в шоуто.

 

Джуджи е направо неузнаваема! Много си напомпа самочувствието покрай участието в „Като две капки вода“ и оттогава с нея не може да се говори. Нетърпима е! Вярва си, че е голяма работа!“, разкриват пред „Всеки ден“ хора от „На кафе“.

 

Караницата станала пред очите на целия екип на сутрешното шоу и била доста сериозна. Виковете на двете жени се чували по коридорите на телевизионното студио, докато най-сетне разправията не била спряна от самата Гала, която демонстративно напуснала помещението и се зарекла, че повече няма да се върне.

 

Шефовете на Нова обаче реагирали светкавично, като действали в полза на дългогодишния си кадър. Те веднага й се обадили по телефона, за да я успокоят, като й обещали, че Джуджи ще бъде наказана с глоба. Гала стигнала обаче по-далеч и настояла дебеланката да бъде уволнена, и то веднага.

 

В крайна сметка бил измислен компромисен вариант. На Маринова било казано, че е освободена от задълженията си към „На кафе“ до Коледа, когато свършва „ВИП Брадър“. А пък после щяло да се вземе окончателно решение. Джуджи заплашила телевизията, че ще ги съди за много пари заради внезапното съкращение. Те обаче й обещали, че ще й дадат тлъсто обезщетение, равно на възнаграждението й за три месеца.

 

На Маринова хич не й е за парите, защото съпругът й е богат и може изобщо да не работи, но вече й било писнало от разправиите с Гала и затова се примирила.

 

Междувременно в интервю за жълт седмичник вчера Джуджи отрече да е имала скандал с Гала. Зад думите й обаче прозира огорчение и невероятна самоувереност. Тя отсича, че най-вероятно ще прави собствено шоу по някоя от телевизиите. Пухкавата дама добавя, че имала куп оферти, а рубриката й се радвала на гигантски рейтинг. Тя изрази разочарование, че е научила, че няма да е на екран, буквално 3 дни преди старта на новия сезон на „На кафе“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
--
преди 2 години
-1
Това отвратително същество въобще не трябваше да се показва на екран. Чудя се защо не я изрита и мъжа и - грозна и отвън и отвътре!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
2 ужаса
преди 2 години
-1
Аз се чудя за какво изобщо са я взели в "На кафе", рубриката й е просто "за да й се намери място в предаването" -чете интернет клюки. На всичко отгоре, тази особа дори не умее да говори нормално, това нейното "скороговорене" и постоянно кикотене - ДРАЗНИ, и то много. И изобщо що за рубрика е нейната, просто няма място там! Да се маха, на никого няма да липсва!!!!!!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
катерина кокс
преди 2 години
-1
Ами това........ Междувременно отсъствието й породи съмнения, че са се скарали с Гала и дори е напуснала „На Кафе“. Двете приятелки опровергаха новината—заминаха заедно на почивка в Солун. „Не съм се карала с Гала, това няма да се случи. Моля, не ме замесвайте в простотии“. От екипа на предаването обясниха, че Джуджи ще се върне през декември.... Кое е вярно,само за ден и хоп......две коренно противоречиви си, статии и информации...........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени