Грандиозен скандал! Слави напусна шоуто си! (Подробности)

13756
08 Януари 2014, 09:52


На безпрецедентен скандал в ефир станаха свидетели зрителите на „Шоуто на Слави” в понеделник, видя HotArena.net.


Актьорската вечер се провали по средата, след като Дългия се разбесня и прекъсна без никакво предупреждение скеча на новия в групата Тодор Башиянов, който се опитваше да имитира Румен Луканов.


Мариан Бачев така и не успя да изиграе това, което беше подготвил, защото предаването бе прекъснато 10 минути по-рано от разлютения Слави, който сърдит се изнесе от собственото си студио.

 

„Какво е това, бе?”, не спря да прекъсва Слави Трифонов актьора Тодор Башиянов, докато комика играеше скеча си с Румен Луканов от „Сделка или не”. От всички близки планове на водещия се виждаше, че той не само че не харесва това, което вижда, но и бавно върви към точката на вбесяване. Нито широката усмивка на Башиянов, нито очевидният факт, че публиката се забавляваше с изпълнението му, бяха в състояние да убедят Слави, че скечът си струва да бъде показан докрай.


Внезапно той прекъсна актьора по средата на изречението и обяви, че „това беше всичко за тази вечер”. Ядосан излезе от студиото, нито се поклони, нито разказа виц, както прави обикновено, не благодари на публиката, просто си тръгна около 10 минути преди обичайния край на предаването. Всички останаха сащисани.


Нервната реакция на Дългия хвърли зрителите в недоумение. „Тодор беше супер! Защо Слави го прекъсна?”, гръмна форумът на шоуто. Очевидно актьорът вече събира фен клуб, защото зрители коментират, че ако той имаше повече участия, щели да гледат шоуто по-често.   


Избухливият характер на Дългия остави вечерта на Тримата актьори само с двама – Башиянов и Краси Радков. Мариан Бачев беше представен с образа на Дони, но така и не излезе да изиграе скеча си. Според него обаче в това няма никаква драма. Той твърди, че шоуто било просрочило времето си.


„Не се случва да първи, нито за последен път. Понякога времето не стига. Предаването е на живо и чисто физически не е възможно да се изчисли всичко докрай. Това е въпрос на вътрешно разпределение, защото договорът ни е за предаване с определена дължина”, коментира Мариан Бачев вчера пред „Всеки ден”. Той обясни, че и друг път се е случвало да не остане време за всички скечове. Това, което е отпаднало, оставало за друго предаване. „Скечът на Тодор беше много добър, аз през цялото време се забавлявах с него”, твърди Бачев.

Мариан обаче не казва истината. Проверка на „Всеки ден” установи, че предаването в действителност е било 10 минути по-късо от предвиденото. То прекъсна в 23,22 ч., вместо в 23,32 ч., както е по вътрешното разписание в Би Ти Ви. Най-вероятно Бачев се смущава да бъде откровен, за да не си навлече допълнително гнева на Слави.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 4 години
-4
sLAVI E IDIOT I NE E DOBRE PSIHI4ESKI
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АЗ
преди 4 години
-4
Или просто Славчо се прави на интересен и всячески се опитва да спаси вече издъхващото си "шоу".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
koli_besi
преди 4 години
-4
Да добавя - тоя ,новия, Башиянов, като говори не му се разбира нищо....а лицето му е само...зъби които, може би, трябва да приемаме за усмивка?!Актьорът като играе, трябва сам да си повярва,че е човекът,чиято същност пресъздава, а не да подскача из сцената като щраус и да крещи...А М. Бачев го хвали,защото има нова оферта и ако има нова фигура в шоуто - по-безболезнено ще напусне....но до сега Слави не е спирал никого,защото е пич /в добрия смисъл на тази дума/и който го е напуснал не е скочил по-високо....никой!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
koli_besi
преди 4 години
-5
Скечът беше откровено тъп и Слави е професионалист и има право - Башиянов не става !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз
преди 4 години
0
Поредният идиот написал тъпа тема за жълт вестник... Предаването го има качено в сайта на шоуто заедно с всички преди това - slavishow дот com - раздел видео - предавания Вижда се ясно , че записа е 47 минути както всички останали предавания - 47-48 минути - може да се превърти и да се гледа и края с благодарностите към публиката... За 3 минути се проверява информацията на кретена дето е писал глупости и търси новина
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
БаХ тоз бах
преди 4 години
-3
Глупости,заради малките не им стигна времето,а в интерес на истината скеча с Луканов беше откровенно тъп!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
една
преди 4 години
-1
Пълни глупости,всичко си беше най-нормално,само тъпанарите не разбират,че Слави е в роля,а времето не стигна и заради малките момиченца в първата част.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени