Грандиозна лъжа във „ВИП Брадър“: Дани и Алекс заедно от 6 месеца! (Доказателства в снимки!)

https://hotarena.net/pod-pricel/grandiozna-laja-vav-vip-bradar-dani-i-aleks-zaedno-ot-6-meseca HotArena.net
Грандиозна лъжа във „ВИП Брадър“: Дани и Алекс заедно от 6 месеца! (Доказателства в снимки!)

Редакторска плесница



Най-известната ВИП двойка на България репортерът Даниел Петканов и моделката Александра Богданска се оказаха и най-големите измамници, пише ексклузивно „Галерия“.

 

Новоизлюпените младоженци са се събрали още преди да влязат в Къщата на „ВИП Брадър“, но са скрили тази „малка“ подробност както от продуцентите, така и от всички останали. Вече повече от месец

 

Дани и Алекс играят театър

 

пред цяла България, преструвайки се, че се преоткриват наново.

 

Всъщност още в началото на лятото, когато Богданска се връща от Италия, двамата с Дани се срещат и любовта между двамата отново пламва. Репортерът и моделката обаче решават да пазят в тайна сдобряването си, защото се притеснявали от реакциите на останали. Дори родителите им не били наясно за възкресилата се любов.

 

Няколко снимки в социалните профили на двамата обаче ги издадоха.

 

Това лято Алекс се похвали със снимка на яхта на фона на красив скалист пейзаж. Дани Петканов позира на същия фон, отново на яхта… 

 

Малко по-късно започват и преговорите за влизането във „ВИП Брадър“, като двамата с Алекс решават да скрият и от продуцентите за отношенията си. Цялата схема била по идея на Лудия репортер, като крайната цел е да станат финалисти. Единствено сватбата им в шоуто не влизала в плановете на двойката. Тя идва бонус.

 

Повечето зрители обаче започнаха да ги подозират в измама. Дори самият Биг Брадър на няколко пъти

 

упрекна Богданска във фалшиво поведение.

 

Припомняме, че моделката и Лудия репортер се разделиха, след като Петканов я хваща в изневяра с италианец. В последствие Дани научава, че това не е било първото кръшкане на половинката му и, наранен, я линчува публично. След като разкрива в медиите за изневерите й, хората се настройват срещу нея и за Алекс започва истински кошмар. Моделката дори влиза в болница заради психични проблеми.

 

Година по-късно Богданска се сгодява за италианеца, но в крайна сметка се разделят. Алекс и Дани влизат във „ВИП Брадър“ като бивша двойка, но по време на престоя си заедно в Къщата осъзнават, че още се обичат. Или поне така твърдят. Версия, която започна да се пропуква.

3 Коментара

чоранте мосте

преди 6 години

яшааа репортере, яшааа зъбата маймунооо никакъв победител няма да ставаш излизай по бърже за да ти слага оная разпоретина новите рога

Коментирай

kokona

преди 6 години

Fakt-Aleksandra e s mnogo krasivo tqlo kakto i Daniel.Ne vijdam zashto im se byrkate v reshenieto, sled kato vsqka vtora vryzka ima syshtite istorii.Aman ot psevdomoralisti

Коментирай

Не съм съгласна

преди 6 години

Като не искат да им се месят да не се показват по телевизията! Напълно нормално е хората да ги обсъждат щом са в светлините на прожекторите. Колкото до “красивите” им тела, това също е доста относително. На едни им харесват, на други не. Александра е прекалено висока за вкусът ми - прилича ми на кобила, кокалеста е и има плосък задник, въпреки че уж тренира. Ако се разходя до кварталният магазин ще срещна в пъти по-красиви момичета от нея - и в тяло, и в лице.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.