Гришо – кръшкач като Валери Божинов, тенис звездата зарязан от Никол заради системни изневери

https://hotarena.net/pod-pricel/grisho-krashkach-kato-valeri-bojinov-tenis-zvezdata-zariazan-ot-nikol-zaradi-sistemni-izneveri HotArena.net
Гришо – кръшкач като Валери Божинов, тенис звездата зарязан от Никол заради системни изневери
Григор Димитров за пореден път стана обект на засилено медийно внимание в цял свят, но не заради тенис подвизите си, а заради края на поредната си авантюра – тази с попзвездата Никол Шенцингер. Хасковският мачо и хавайската дива се разделиха след връзка, продължила по-малко от година и половина, узна HotArena.

Официално потвърждение за разлъката между Гришо и 13-години по-възрастната от него холивудска звезда все оше няма, но редица издания и интернет сайтове от цял свят категорично твърдят, че е настъпил края на любовта между двамата. За прекратяване на отношенията им се заговори усилено преди около месец, но тогава мнозина предполагаха, че става въпрос за спекулации. През уикенда обаче Григор бе уловен да вечеря с френската тенисистка Ализе Лим в Париж непосредствено преди старта на турнира „Ролан Гарос”. 26-годишата Ализе е определяна като една от най-големите красавици в женския тенис, а любопитно е, че тя поддържа близки отношения с българина от поне три години. 

През 2015 г., малко след като се раздели с Мария Шарапова, Григор бе засечен нееднократно с Ализе, хубавицата изгледа и два негови тенис двубоя във Франция. Тогава обаче двамата отрекоха, че са гаджета, може би заради деликатното положение, в което се намираше Григор – малко преди това той преуставови отношения с руската тенис звезда и блян на милиони мъже по света Мария Шарапова.

Дали сега Григор и Ализе са заедно, или просто вечерят като приятели, е въпрос, чийто отговор скоро ще научи цял свят. Сигурно е обаче, че хасковският красавец вече не е с Никол Шенцингер, която само преди няколко месеца доведе в България и запозна с родителите си с нея.
Според ирландското издание на „Индипендънт”, Никол е съсипана след раздялата си с Гришо, тъй като той не е бил лоялен с нея. Изданието винаги съобщава първи новините, свързани с Шенцингер, преди години именно оттам света научи, че родената в Хавай попзвезда е гадже с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън, а по-късно – че двамата са се разделили. Така че публикацията за раздялата между Григор и Никол Шенцингер не би трябвало да буди съмнения относно достоверността си.

Според „Индипендънт”,
Никол е зарязала Григор Димитров заради негови изневери. Освен това тенисистът често поемал ангажименти към красавицата, които не спазвал, оправдавайки се впоследствие с натоварения си спортен график,  пише \"Уикенд\".

Раздялата между Гришо и Никол затвърждава впечатлението у мнозина, че хасковлията е тенис варианта на Валери Божинов – интересува се основно от жени и по-малко от кариерата си. Макар Григор да е далеч по-обаятелен от простодушния Валерко, двамата си приличат по честата смяна на жените до себе си. За последните 5 години Гришо смени няколко гаджета. Без да броим многобройните му мимолетни авантюри като тези с българките Мика Стоичкова и Александра Маринова, щерка на сикаджията Красимир Маринов – Големия Маргин.

Сред световните красавици, минали през Григор, се открояват словашката тенисистка и носителка на приза „Топмодел на Братислава” Романа Табак ,тъмнокожата Серена Уилямс, канадката Йожени Бушар, Мария Шарапова, Никол Шенцингер, френската тенис звезда Ализе Лим. Списъкът със сигурност не е пълен. Уви, креватната машина Гришо не може да се похвали с терминаторски подвизи на тенис кортовете. Да, сред най-добрите в света е, но спечелените му турнири за последната петилетка са по-малко от броя на жените му.

14 Коментара

Що не се гръмнете жълтури простои

преди 6 години

Вместо да броите жените на Григпр момчето играе ссветовен тенис,красив е,умен е амбициозен,заврете си малоумните мозъци в чаршафите на прехвалената ви проститутка и там бройте.Лъжливи неграмотници!

Коментирай

Тоти

преди 6 години

Григор е като всички прости български мъже , винаги все забъркани в скандал с жени ,не лоялни , изневеряващи , избиващи комплекси . Типичния бг селяндур , той манталитета не ходи по прасетата! Големи ебачи са всички ,а всъщност кръглa нула ! Световен футбол хахахахха , разсмивате ме ! Не си спомням да е бил първи някъде и някога ! Опашка е бил ,това го знам .... Защо веднъж не чух за пошлите подвизи на Джокович ? Защото нормалните хора имат ценностна система и морал . За тях семейството е на 1во място ./. А гришо , гришо го кара по български ... давай моето момче един ден и ти може да станеш златен

Коментирай

Тоти

преди 6 години

*световен тенис

Коментирай

ppp

преди 6 години

абсолютно точен коментар, бг мъже са големи комплексари, които заради личната си неудовлетвореност и слабост не могат да поемат никаква отговорност, а съответно и да направят някого а и себе си щастлив, за жалост в бг така стана от простотия

Коментирай

Сани В.

преди 6 години

Браво на коментара на Тоти!Абсолютно ми взе думите!Тъкмо щях да драсна и аз в този ред на мисли,и хоп чета коментара на Тоти-БРАВО!

Коментирай

оооооофффф

преди 6 години

Мисля си аз,че преди да те гледат като уникален тенисист,биатлонист или какъвто и там,е добре да те погледнат като човек,защото си преди всичко това!Ако не си качествен човек,а си въздух под налягане,който има физическите данни и напоритост да се изяви на корта както е в случая-какъв ти е келипира,а!! Ако това,което се пише тук е лъжа,ще се радвам много,но едва ли!

Коментирай

234567890-poikuyhtrgfwsqdfrgth

преди 6 години

Ха, не беше ли точно Григор който искаше да дава Николетка Лозанова на сьд че му се беше слагала, и пускала разни слухове,та ако наистина е голям тьпкач то явно го прави само с качествени жени, защото вашата люлимка Клозатка тогава я направи за смях.......и дори не я погледна. Григор е класа и талант, малко ви е бедно сайтчето и неграмотни драскачите за да пишете за човек от този клас....А ЗА кЛОЗЕТКА недостижим хаха...незабравимата, незаменимата "ЛЕГЕНДА";Д. Айде стига злоба, щом има жени като...разни там дето си подвиват опашката за по една екскурзия и едната слава е нормално да има мьже които да им го......чак ми е неудобно да го напиша ха ха ха ах.

Коментирай

:)

преди 6 години

Това е статия тип 2 в 1 - хем хулят Димитров, тъй като не погледна Николета, хем не забравят да намекнат, че Божинов е кръшкач. Той и Михалов е кръшкач, но е една идея по-дискретен и по-малко прост от Божинов. Ама нека си лекуват егото с Николета, кото му писне пак ще разкара вече тунингования трабант :D

Коментирай

***

преди 6 години

* A, KO KAZA ?

Коментирай

PFFFFFFFFFFFFFFFFFF

преди 6 години

Какъвто и да е, това интересува само жените, на които ,евентуално изневерява. И няма как да бъде на едно ниво с тюфлека Валери, от когото само която не иска няма дете и си провали живота заради гладните шаврантии. Григор може би е единственият ни спортист от новите, с нещо в главата който не се интересува от чалгарки и плейпатки. А драскачите тук могат само да го плюят, никога няма го стигнат.

Коментирай

..

преди 6 години

Kak si bara samo mazniq hui xaxa

Коментирай

Grisho Baboebski

преди 6 години

Baboeb ot klasa. A pak tenisa---- koj go interesuwa..

Коментирай

Grisho Baboebski

преди 6 години

Baboeb ot klasa. A pak tenisa---- koj go interesuwa.. I kato Bizhilov-goni bezsmisleno topki,no po-malki..

Коментирай

!!!

преди 6 години

To be or not to be, No1 ... Noooo, i am Loverboy ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.