Гришо пръсна 1110 евро за обувки Лубутен на Никол Шерцингер

https://hotarena.net/laifstail/grisho-prasna-1110-evro-za-obuvki-lubuten-na-nikol-shercinger HotArena.net
Гришо пръсна 1110 евро за обувки Лубутен на Никол Шерцингер
Връзката на Григор Димитров със звездата Никол Шерцингер бърка дълбоко в джоба на хасковлията. Според източници от антуража му, 24-годишният тенисист се охарчил здравата покрай доста по-възрастното си гадже. Само за едни обувки Григор хвърлил 1100 евро, докато двамата с Никол бяха в Лондон покрай участието на нашия в турнира „Уимбълдън”. Патъците били подарък за гаджето му по случай 38-ия й рожден ден, научи HotArena.

Луксозният чифт  бил закупен от един от най-елитните обувни магазини в английската столица. Той се намира в търговския център „Хародс” и принадлежи на известния френски дизайнер Кристиан Лубутен. Григор и Никол цъфнали пред щандовете в края на миналия месец, точно преди рождения ден на американката. Шерцингер предварително известила за пристигането си и била обслужена от цял екип продавачи и консултанти. Накрая избрала въпросния спортен модел обувки, украсени с шарени пайети. Сметката, на стойност почти 900 британски паунда, платил Григор. Същата вечер двамата бяха на романтична вечеря в изискано заведение, където Никол се изфука с новите патъци. Тя е една от известните клиентки на Кристиан Лубутен, в списъка му са още звезди като Сара Джесика Паркър, Виктория Бекъм, Лейди Гага, Никол Кидман и др.

Гришо обаче не можа да присъства на рождения ден на Никол, тъй като на следващия ден трябваше да играе с французина Жил Симон. На купона присъстваха рапъра Дрейк и певицата Риана. Първият се явява баджанак на Гришо по линия на по-предишното му гадже Серина Уилямс. За Риана пък се говори, че присъствала в списъка на Гришо за бройкане, но дотук все още не му се е отворил парашутът.

„Григор не отиде на празненството на Никол, за да не го одумват, че ходи по купони преди важен мач. А и точно тогава изгони треньора си Франко Давин и трябваше да отдели повече време на подготовката си”, твърдят близки до тенисиста. Все пак жертвата си заслужаваше, тъй като Гришо победи Жил Симон, но отпадна в следващия трети кръг от американеца Стив Джонсън. 

2 Коментара

като му е толкова

преди 7 години

като му е толкова широк джоба, ще си прави компания с Малкото Коте после

Коментирай

смотаняк

преди 7 години

А ти пък дърт нещастник, на всеки знаеш реда и не излизаш от този сайт. Педерунген комплексиран и смотан! Колко си разпознаваем в коментарите тук и от стената. Дърт нещастен педал!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.