Гришо с телефон за 12 бона!

952
12 Юни 2017, 10:22


 

Григор Димитров се кипри  с телефон за 12 бона. Тенис звездата е избрал народно-българска тематика за новото си устройство, научи HotArena.

За скъпарската джаджа хасковлията се бръкнал с около 12 000 лв, показва проучване на „България днес”.

Първата ракета на България сам избрал тематиката на новото си мобилно устройство. Телефонът му е изработен от крокодилска кожа, върху която е изрязан лъв с червени очи, орлови пера, рози и е гравиран надписът „България”.

 

Според слуховете, тенис звездана лично е изработил всеки детайл върху скица. И е настоявал дизайнерите да се придържат стриктно  към модела, който създал.

Корпусът на телефона е със златни кантове,  а в  горната са включени и иницаците на Гришж.о Които по една случайност съвпадат с логото на компанията, пише "България днес"

Видимо е, че целия телефон носи послания на тенисиста.  Орловите пера ознавачант сила, мъдрост и свобода, а по нарисувания лъв се виждат цветовете на националния флаг.

И за да бъде напълно ясна идеята, швейцарските специалисти изписали и името на страната ни със златни букви.

Това е втори модел, който Димитров поръчва от швейцарската фирма.  Доскоро той използваше по –стар модел телефон с българския герб. Този му аксесоар бе изработен отново специално за него с кожа от акула, кантове от злато и надпис CARPE DIEM.

Фирмата, която изработва телефоните на Гришо е една от най-известните в Швейцария. Те изработват и едни от най-скъпите часовници в света.

 

А за най-богатите си клиенти предлагат и модели по поръчка, като им позволяват да си поръчат индивидуален дизайн и да избират между естествени кожи на алигатор, питон, щраус и акула.

 

И колкото е по-сложен и „засукан” дизайнът на телефона, той е толкова по-скъп.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени