loading...
loading...

Гроши: Мара Отварачката е преуспяла само в силиконовата падина

7057
19 Март 2011, 11:36


На дулото на Гроши: фолк певицата Мария

 

 

„Аз съм еталон за преуспяла жена, перфектна домакиня и майка, любяща и единствена съпруга, жена с прекрасна кариера“ – така се изцепи Мара Отварачката в медиите. Гледам и не вярвам на очите си! Ти ли пък баш?!

 

 

Преуспялата певачка е преуспяла с кинтите на мъжа си – това, ако е еталон... Мария излъга милионерчето Митко да се ожени за нея и да й спонсорира силиконовото тяло.

 

 

Питам се как й се е вързал и как я търпи толкова време? 

 

 

Но напоследък се носят слухове, че я биел – явно човекът се е поусетил и от време на време, в изблик на гняв, й сменя физиономията.

 

 

Съпругът на Мария - Димитър Андонов,му се е искало да има известна до него половинка, но май е избързал. Просто е трябвало да следва едно основно правило за мъжа, което дядо ми каза. Когато си избира жена - или си купува крава, правилата важат с еднаква сила и за двата индивида. Тя трябва да прилича на самия теб. Това е общо правило, което важи и за жените, и за кравите. Но не знам Мара Отварачката към кои принадлежи - май не и към двете.

 

 

На какво прилича Марчето?

 

 

Гледам я тази кукличка и се чудя – това човек ли е, или торба със силикон. Прилича ми на някакво животно, но не мога да определя точно какво. Джуките й мязат на току-що уловен сом в Дунава. Дали пък не прилича на някаква кръстоска между червей и тения – от онези огромните, с изпръхнала уста, дето се ровят в боклука...

 

 

Едно е сигурно – тази напудрена силиконка, която дори не може да пее, не може да е еталон за преуспяла жена в България. Да пробиеш с надути цици не е успех, а падение.

 

 

Б.р. Hotarena.net не винаги споделя мненията на коментаторите си

 

Уважаеми читатели, ако някоя светска персона ви дразни много с поведението си и имате авторска позиция, която искате да изразите, напишете статия, изпратете ни я и ние ще я публикуваме в най-горещия сайт Hotarena.net.

Пишете ни на e-mail hot@hotarena.net


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!

loading...

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Predator
преди 5 години
-2
BRAVO! Ebati BOKLUKA e taia pacha selska!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
zlobar
преди 5 години
-4
zlobari.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
zlobar
преди 5 години
-2
zlobari.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени