ГРОТЕСКА! Поръчкова ли беше помията на Венета срещу Вихра?

5118
04 Октомври 2012, 12:35


Редакторска плесница

 

„Вихра е емблематичен пример как едно обикновено момиче може да успее и да се провали заради любовта.” С тези думи Венета Райкова започна да излива помията си върху Вихра в новата рубрика на „Горещо” „Възход и Попадение”.

 

Именно тя стана причина за разразилия се грандиозен скандал във Фейсбук между двете журналистки, видя HotArena.net. Покрай обидите, които си подхвърляха на „селянка”, никой не се запита защо всъщност Венета Райкова направи този критичен материал срещу Вихра и дали не е бил поръчков?!

 

ВЪЗХОД и поПАДЕНИЕ

 

Не плесница, а буквално стъпкване от страна на Райкова бе последното предаване на „Горещо”. На мушка русата водеща бе взела Вихра и изля всичката помия, която може да съществува, върху Отчаяната съпруга. Рубриката от типа „Сигнално жълто” бе толкова тенденциозна, че от километри си личеше задната умисъл.

 

За да запазим добрия тон на нашата рубрика, ще се въздържим от цитати. Заключенията, които Венета искаше да направи, е, че Вихра е интересчийка и материалистка. Според Райкова, Отчаяната съпруга се е хванала с Иван, а преди това и с колегата Милан Кузов, само за да се издигне в кариерата си. Така „момичето от Харманли” си проправило път до върха, откъдето я смъква Ирина Сарачинова.

 

Съмнение за тенденциозен и поръчков материал хвърли изцепката на Венета, която нарече Иван Христов „голям телевизионен водещ”. Да е голям, да е голям... колко да е голям?!?

 

Зрители веднага заподозряха, че оплюването е поръчано от бившия мъж на Вихра Иван, но потвърждение за това няма.

 

Фейсбук статуси

 

Когато вече си се изчерпал, изхабил и преекспонирал в телевизионния ефир, вършиш глупости :))))))))! Безсилието те изражда и те превръща в това, в което се е превърнала „гражданката” от Попово :)))))))))))!”, избухна веднага след предаването Вихра във Фейсбук.

 

На писанията в медиите, че двете са се хванали за косите пък, Вихра отговори закачливо: „Не бих могла да хвана Венета за косата... това са пълни глупости! Та нали екстеншънът ще падне. Все пак съм дама и уважавам дамите! Момичето е амбициозно, бори се... и от Попово не е лесно да тръгнеш :))))))))))! Желая й успех!”, захапа я на месторождение Вихра.

 

Любопитното е, че Венета дори не направи опит да й се противопостави на стената си във Фейсбук.

 

А дали помията, която се изля върху Вихра, е поръчкова, оставяме на вас да решите в анкетата по-долу.

 

Стела Йорданова

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!!!!
преди 5 години
-4
А, КОЙ ЛИ Е ПОРЪЧАЛ НА ВЕНЕТА ДА СПРЕТНЕ СКАНДАЛ С ВИХРЕТО, ААААААААА. ВЕНЕТА МНОГО МИ ХАРЕСВАШЕ С ТОВА, ЧЕ Е ЗАЩИТНИЧКА НА МОРАЛА И ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО, НО ВСЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ ТОЗИ ПЪТ СГРЕШИ КАТО СЕ ПОДВЕДЕ ДА ИЗНЕВЕРИ НА ЦЕННОСТНАТА СИ СИСТЕМА И РАЗБИРАНИЯ В ИМЕТО НА ДРУГИ МАТЕРИАЛНИ БЛАГА. ИЗКЪЛЧВАНЕТО НА КРАКА ТИ НЕ Е СЛУЧАЙНО, ВЕНЕТА А ЗНАК ДА ВНИМАВАШ ЗА ДА НЕ СИ ПРОДАВАШ ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА ЗА ПАРИ И ДР. ДЕВИДЕНТИ В ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЛАН ОТ ХОРА КОИТО НЕ ЗАСЛУЖАВАТ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени