Грозна гледка! Диляна Попова се състари и стана жертва на калпав лифтинг (Вижте на какво замяза заради Блатечки)

9163
27 Октомври 2016, 10:05


Диляна Попова все повече доближава дъното на отчаянието, научи HotArena.


Принципно доста красивата актриса и модел Диляна Попова в последно време е напълно неузнаваема. След всички премеждия в личния си живот и сушата откъм роли в последно време, тя е заприличала на зле поддържано свое подобие.


По лицето на самотната майка, което винаги е било безупречно, са се появили доста на брой и дълбоки бръчки, които са предимно в областта на устата и очите. Нещо с челото на Попова обаче също не е наред. В контраст с набръчканата кожа по останалата част на лицето й, областта над очите е подозрително неестествено изпъната.


Най-вероятно Диляна се е решила да легне под ножа и си е направила лифтинг на челото, с който обаче е постигнала един вероятно неочакван ефект - веждите й са се качили прекалено нагоре и изглеждат доста несъразмерни с лицето. Това доказва още по-измъчен вид на актрисата.


Всички тези кофти акценти от визията си напоследък Попова крие от хорските погледи, придвижвайки се само с кола, а в моментите, когато трябва да се придвижи от нея до някое място, това действие се извършва с някаква дегизировка. Папараците на "България днес" обаче са успели да уловят нелицеприятната истина за доскорошната красавица.


Освен че видимо се е състарила, Диляна Попова не спира и да слабее драстично, което вероятно също е симптом на депресивното й състояние. Въпреки че напоследък демонстрира видимо затоплени отношения с бащата на детето си Асен Балтечки, красавицата явно никога няма да преживее факта, че винаги ще си остане негова любовница и ще свири втора цигулка.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
Преди 1 година
-2
Защо красивите жени погрозняват?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
оъъ
Преди 1 година
-2
Търсите обяснението за бръчките в отсъствието на роли, в премеждия в личния живот, само не ви идва на акъла, че именно ВЪЗРАСТТА е най-очевидната от всички възможни причини всички рано или късно да започнем да приличаме на "зле поддържани свои копия" и това е съвсем нормално и естествено. Възрастта на никой не прощава, а тя вече е на възраст, на която е нормално годините да започнат да дават своето отражение, макар да продължава да си личи, че е красива жена. Обаче тоя тип якета са ужасно грозни и евтинджоски.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Яна
Преди 1 година
-5
Уникално красива жена е. Има нежно и женствено излъчване и страхотно тяло. А вие имате мнооого сбъркани представи за красота - само миндила Никлузета е достатъчно да спомена. Гледайте си там травеститоподобните плейпатки и си трайте, защото страшно се излагате.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxaaaaaaaa
Преди 1 година
-6
Глупости!Виждали ли сте скоро на живо Диляна!Красавица,както винаги,с харизматичен поглед и перфектно тяло! Заради Блатечки какво..........айааай,ще си разплете чорапите Даиляна,само Блатечки е мъж на този свят,и то какъв мъж.........!!!!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени