ГРОЗНА гледка! Красавиците в „Мис България 2013” пияни, та чак…! (ФОТО/ВИДЕО)

4016
26 Юли 2013, 11:57


Миските в Двореца все повече и повече разочароват зрителите, видя HotArena.net!


Невероятен подбор на участничките в тазгодишния конкурс „Мис България” изумява с все по-големи изцепки. Видяхме момичетата, които искат драпат да ни представят пред света във всякакви ужасяващи състояния.

 

Наслушахме се на грозни клюки, страшни епитети, видяхме какви мърли могат да бъдат, че и потресаващи неграмотници. Това, което не очаквахме толкова скоро, беше да ги видим в „безпомощно” състояние, пишат от kliuki.ws.

 

Не че не ставаме свидетели по клубовете как непълнолетни след два шота текила са в безпомощно състояние, но вида на миските на няколко чаши алкохол е просто…УАУ!

 

Големият майтап, ако може да го наречем така, обаче настъпва на сутринта! На е за изпускане да видиш как алармата не може да събуди пияниците, а момичетата, с които са в едно легло правят нечовешки усилия да ги държат изправени!

 

От цялата работа ни остава едно утешение, както споделят през смях форумците: „Добре, че нямаше реалити, когато Мис стана Жени Калканджиева. Такъв сеир щеше да има, ама и тя корона нямаше да види!”


Вижте ги какво представялават от началото на видеото:


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени