Грозни сцени в Созопол! Мутри разплакаха шефката на списание „Амика“

9382
25 Юни 2017, 16:00


Свиреп бой между две мутренски компании окървави официалн ото  откриване на актуалния през последните години нощен бар „Ла Мезон” на яхтен ото пристанище в Созопол, научи HotArena.

Заведението е собственост на атрактивната издателка на списанията „Брава каса” и „Амика” Кристияна Илиева, която с много вкус, средства и стил успя да наложи летния бар като място за плажуване и нощен купон  от 2013 г. насам. През последните два летни сезона „Ла Мезон” бе най-обор отн ото заведение на Южн ото Черноморие, където среща си дават знойни силиконови красавици на ята, светски знаменитости  от среден калибър, именити политици  от всякаква окраска, актуални тузари и мамини синчета.

Миналия  уикенд „Ла Мезон”  отново  отвори врати, но редовните посетители бяха неприятно изненадани  от нашествието на дебеловрати провинциални тарикати. Мутроподобните нашественици се държали грубо с персонала на заведението, а накрая се сбили с друга пируваща компания, разказват очевидци на патакламата. Стигнало се д отам, че един  отпобойниците решил да нахлуе с джипа си „Порше Кайен” в заведението, но за щастие бил спрян в последния момент  отдошлите  от съседния яхтен клуб „Созопол” охранители.

Грозната мутренска свада, разиграла се около 3 след полунощ, огорчила до краен предел медийната шефка Кристияна Илиева. Сломената издателка взела микрофона  от диджейския пулт и дръпнала 3-минутна прочувствена реч.

„Проваляте една осъществена моя мечта! Защо го правите!?”, през сълзи питала сломената собственичка на „Ла Мезон”. Минути след речта й, заведението се опразнило, като клиентите решили по този начин да бойк отират неподходящо попадналите в „Ле Мазон” празноглави здравеняци.

„В това заведение никога не беше ставало бой, всичко винаги е било на ниво. За съжаление, славата на нощния бар като най-добр ото място за купон се разнесе из цяла България и мутрите плъзнаха и тук”, констатират постоянни посетители на бара на созополското яхтено пристанище.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Христина
преди 11 месеца
0
Кристияна Илиева е видна наркоманка,лезбийка би-сексуална и каква ли още не!! чудя се как не са били заедно с Кристина Милева,двете се друсат системно и се ебат с каквото им падне.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жужо
преди 11 месеца
0
Ха, баш така си е, поне така беше миналото лято и клетото джудже Васко им гледа сеира безмълвен.
Niki Kuzmanov
преди 11 месеца
0
Криста пак е прекалила с белото и я е ударило на рев. При все някои качества, не върви на жена на години да се докарва до такива състояния с белия прашец, умереното и дискретното не бих го съдил, но грозната гледка която представлява тази женица....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди 11 месеца
-1
Не се разбира добре - тази жалва ли се или прави реклама на бардака?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени