Грозни сцени в столично заведение! Ники Михайлов вдигна скандал за сметка от 360 лв. (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/grozni-sceni-v-stolichno-zavedenie-niki-mihailov-vdigna-skandal-za-smetka-ot-360-lv HotArena.net
Грозни сцени в столично заведение! Ники Михайлов вдигна скандал за сметка от 360 лв. (Подробности)
Ники Михайлов остана без пари. Доскорошният баровец вече няма кинти, за да си плати сметките по дискотеките. Преди дни вратарят е посетил един от най-известните ни нови чалга клубове и се пазарил като циганин за сметката си от 360 лева, научи HotArena.

Факт е, че за 360 лева Мамин Ники не може да си купи дори и една бутилка от най-скъпото вино в клуба, но на него му се видяла солена сметката. Ако преди години Михайлов лееше шампанско с кашони по чалготеките и правеше сметки от порядъка на 3-4 хиляди лева, днес няма и 100 лева в джоба си, одумват го столичните бръмчалки. Близки до футболиста с ирония разказват как е стигал дотам, че да проси джобни от татко си Боби Михайлов, пише \"Всеки ден\".

„Ако спре да обикаля нощните клубове, хората ще се досетят, че е скъсал джоба и ще стане за резил. А Никито има голям комплекс на тази тема. В момента му се връзват единствено сервитьорките! Всички други го избягват, а той е станал циция и не подарява дори и една роза на дамите, а какво остава за нещо повече“, шушукат в хайлайфа.

През уикенда Ники затвърди слуха, че няма пари. Той прекара почивните дни по селски събори, вместо в лъскавите столични нощни клубове. Бившият на Алисия се появи на събор на град Годеч в компанията на Мистър България 2000 Сава Цеков. Ники щастливо позира пред маса, отрупана с лютеница, кебапчета, кюфтета и люти чушки в пластмасови чинийки

5 Коментара

13

преди 7 години

Човекa ходил на събор няма пари или пък може би цени българските традиции и обичай и не се прави на велика звезда.

Коментирай

ана

преди 7 години

Е,не знаех,че съборите са едва ли не само за простолюдието.На събор е много по-весело понякога ,отколкото да се тъпчеш в някоя вип снобария ,защото стадото е там я ,за да предлага плът,я за да парадира с положение....

Коментирай

izroda

преди 7 години

tolkova e smeshen tozi dylyg mindil,nakysa se da si plashta statii,che i chak za sestra mi...smeshnik

Коментирай

1

преди 7 години

Може и да е вярно. Дори и да е вземал големи пари то той има ежемесечни големи разходи.Хора с неговия начин на живот бързо стопяват спестеното със скъпите си коли, гълтащи като зверове, луксозни домове, прислужници и готвачи, скъпи дрехи и заведения. Нищо чудно Ася да му е направила магия и на него.

Коментирай

не си в час

преди 7 години

Иди се прегледай!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.