Грозно! Емилия жестоко унижи Коко Динев: Лъгала съм себе си и него, че го обичам!

https://hotarena.net/laifstail/grozno-emiliia-jestoko-uniji-koko-dinev-lagala-sam-sebe-si-i-nego-che-go-obicham HotArena.net
Грозно! Емилия жестоко унижи Коко Динев: Лъгала съм себе си и него, че го обичам!

Емилия показа, че макар Коко Динев времево да е заемал голяма част от съзнателния й живот, днес той няма никакво значение за нея и може би ако има как – би го изтрила от миналото си, научи HotArena.

 

 

 

За разлика от по-интелигентните дами, които са претърпели развод с половинка, от която имат едно или повече деца, певицата не пести грубости по адрес на бившия си. Тя по никакъв начин не му благодари, че ако не е бил той, тя нямаше да има точно тези две рожби – Иван и Мира.

 

 

 

Певицата предпочита всячески да му показва, че той е незначителен за нея и не той, а Жорж Башур е голямата й любов.

 

 

 

На 8 март Емилия пусна обяснение в любов към новия си в социалната мрежа Инстаграм, в което индиректно замесва и Коко Динев, но с нотка на ненавист и разочарование:

 

 

 

Ако преди съм си мислила,че съм била щастлива,то сега разбирам колко горчиво съм се лъгала.Ако преди съм си мислила,че съм обичала,то сега разбирам,че горчиво съм се лъгала.Ако преди съм си мислила,че всичко в този живот минава и заминава,сега мисля,че за мен тази любов и човека,който обичам с цялото си сърце,ще ми е за цял живот белег в душата и сърцето ми,каквото и да се случи,никога и нищо няма да ме откаже.Обичам те любов моя и благодаря за всичката любов,която ми подаряваш всеки ден!!!Честит празник,мили дами!!!!“.

 

 

 

Това не е първият път, в който Емилия сипва с черпака на бившия си мъж и бащата на двете й деца. През ноември 2017-а тя пусна дуетната си песен с Емануела – „Все тая“. Критици категорично отсякоха, че текстът в песента е специално за Коко, в който се обръщат към него с „МУХЛЬО“.

 

 

 

Ти чули няк\'ва нова в града, много гадна кучка била. Всичко имала, не и жал, откакто някъв мухльо я предал. Пешката с която игра, тебе шах те прави сега. Чувам мат се правиш и сам, давай, продължавай“, гласеше част от текста.

12 Коментара

Симо

преди 6 години

Голяма излагация! Навремето беше много горда, че го е развела!

Коментирай

koko

преди 6 години

kurva e i kurva shte si ostane

Коментирай

ккк

преди 6 години

ти беше свидетел на това, което според теб е каза ли

Коментирай

ккк

преди 6 години

БРАВО ЕМИЛИЯ!!!! ВРЕМЕ БЕШЕ ДА МУ ВЪРНЕШ УНИЖЕНИЯТА!!!! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА!!!

Коментирай

666

преди 6 години

тая мърша сама си купува букетите даже си е тагнала и магазина за цветя от където ги е купила

Коментирай

зззз

преди 6 години

Емче кажи как братя Диневи те пориха в Свети Влас преди 4 години

Коментирай

bashur s malkiq

преди 6 години

shte q obicam do grob,jalko ce nqma da jiveq tolkova dulgo

Коментирай

Bache Uio

преди 6 години

...dulgo plakah....

Коментирай

emi

преди 6 години

selska prucka samo ni zanimava s tova kolko svirki e napravila,a katopevica e krugla nula

Коментирай

я?

преди 6 години

Като й бие шута и Башур, и за него ще има същите писаници! Те всички парцали в БГ са еднакви . Докато са заедно с настоящите си партньори, са все обичани, щастливи, обожавани. После като се разделят с тях, почват да ги плюят, а новия да възхваляват, докато и той не им бие шута, и пак сменят плочата и на нов глас - "не съм знаела какво е любов" и тем подобни. Цирк!

Коментирай

Grozno

преди 6 години

Eto zatova vinaigrette sam haresvala Aneliq!Tq nito vednuj ne e oplula bivshiq si muj daje e blagodarila che sa sazdali dashterq im Ivon! Tova pokazva che tazi nqma gram mozak.Edin vid plue I po decata si vse pak imat 2 deca... jalko

Коментирай

taz puk

преди 6 години

selska pa4a

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.