ГРУБО! Камелия се подигра с маската на Галена! Вижте как я злепостави! (ФОТО)

https://hotarena.net/laifstail/grubo-kameliia-se-podigra-s-maskata-na-galena-vijte-kak-ia-zlepostavi HotArena.net
ГРУБО! Камелия се подигра с маската на Галена! Вижте как я злепостави! (ФОТО)

Низвергнатата от Пайнер фолк певица Камелия грубо се подигра с визията на Галена, видя HotArena.

 

Провокативната блондинка никога не си е поплювала да критикува колежките си и да казва каквото мисли без цензура.

 

Този път обаче Камелия стигна твърде далеч и много от феновете сметнаха подигравката й за пошла гавра.

 

Изпълнителката на „Луда по тебе“ си облепи лицето с точени листи за баница, като изряза две дупки за очите. А под снимката написа: „Мумията се завръща“.

 

По този начин тя явно осмя Галена и маската, с която се появи на Наградите на Планета миналата седмица.

 

Тънкият й хумор веднага бе разгадан от прозорливи почитатели, които обаче забравиха къде трябва да се засмеят.

 

„Надявам се всеки се досеща, че се еб*ва с Галена, не са кори, не е маска, а ебавка“, „Това вече е грубо и крайно непрофесионално. Камелия от злоба, че вече не е в Пайнер, плюе наред. Галена какво й е виновна, че така й се подиграва. Яд я е, че не може да бъде толкова оригинална“, гласят само част от коментарите на възмутени почитатели.

 

Факт е, че откакто Камелия не е в Пайнер, не спира да критикува бившите си колеги.

 

Наскоро бе сринала със земята топ певицата Преслава, като я обвини, че песните й вече са твърде комерсиални и кариерата й върви надолу. За разлика от нея обаче, Преслава всяка година прави по няколко хита и музикални клипове, докато такива с участието на Камелия не сме виждали от години, припомнят фолк хроникьори…

 

7 Коментара

Хаха

преди 9 години

На Ками маската е по оригинална:)

Коментирай

А3

преди 9 години

Какви ЛИСТИ, бе простакеси, пише се ЛИСТА (с ударение на "А" се произнася). А коалиционна ЛИСТА например ще е в мн,ч, - коалиционни ЛИСТИ (с ударение на първото "И") . ХАЙДЕ ХОДЕТЕ СИ НА СЕЛО, ДА МУ СЕ НЕ ВИДИ! Заглавията ви неграмотни, статиите и те такива... Срам!

Коментирай

17

преди 9 години

Kameliq drugo nqma kakvo da izmisli i da pravi . Fakt e che Galena beshe smeshna sas maskata No se e opitala da e razlichna . A Kameliq zaradi golqmata si usta Nqma da e na varha .

Коментирай

Нелс

преди 9 години

Толкова ли сте глупави?! Коя нормална жена би си облепила лицето с РАЗБИРАШ ЛИ кори за баница?!?!?!?!?! Ако малко повече се разровите в интернет и магазините за козметика ще видите, че има маски за лице, които изглеждат по този начин! Този, който си е позволил да напише тази статия за мен е ТЪП и ОГРАНИЧЕН! И само да подчертая, в случая не защитавам Камелия, Галена и т.н. Не взимам никаква страна. Просто ме шокира това "облепи лицето с точени листи за баница, като изряза две дупки за очите". УЖАС!

Коментирай

YES

преди 9 години

Наистина този ,който е писал статията е пълен идиот!! Това си е маска за лице...а дори и да се ебава с галена ...какво от това ?! Това се е случило в соц.мрежа...а там може да си пише и публикува квото си иска,нали така?!

Коментирай

DIANA

преди 9 години

Galeena e tapa i mrasna kurva

Коментирай

FashionGuru

преди 9 години

Маската на Галена чак не е и нейна, тя е от клипа на Мадона "Living for love". Пак се възползваме от чужди идеи и очакваме никой да не забележи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.