Гуинет Полтроу учи децата си на китайски

4542
13 Юни 2011, 08:41


Странно амбициозна се оказа холивудската звезда Гуинет Полтроу. Русокосата дама е твърдо решена да даде най-доброто възпитание за наследниците си Моузес и Ейпъл.

 

Хлапетата са още на крехка възраст, но майка им вече е наела супер-бавачка, която да ги научи на всичко най-необходимо. И ако някой очаква, че за 5-годишният Моузес това означава да смята и чете, а за 7-годишната Ейпъл - да може и да рисува, то жестоко се лъже....


Гледачката ще трябва да учи децата на Гуинет на актьорска игра, изкуство, рисуване, тенис, шахмат, философия, френски, латински, древногръцки и китайски. Подобен обем от знания прекалено много за главата на гимназист, а какво говорим за деца под 10 годишна възрст.


Гуинет обаче държи на своето и не търпи никакви възражение .Актрисата била убедена, че интелектуалното развитие на децата трябва да започне възможно най-рано, за да се натрупва и разширява с годините.

 

И кой смее да й противоречи?!


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.36 mb
total execution time: 27.428150177002 miliseconds
mysql execution time: 17.037868499756 milliseconds