Гуру яде по 7 пъти на година

1362
09 Март 2014, 11:30


Гуру от Шри Ланка втрещи света с признанията си, че яде по 7 пъти на година. Кърби де Ланерол твърди, че се храни само със светлина, въздух и божии вибрации научи HotArena.net.

Шриланкиецът стана изключително популярен, след като се появи в американско шоу, където разказа невероятната си история. Експерти обаче предупреждават, че неговия пример може да доведе до фатални последици.

Кърби твърди, че през последните пет години не е консумирал почти никаква храна. Той е последовател на бретарианството и не яде друго, освен въздух.

Гуруто все пак признава, че през последните 10 месеца е изял седем малки ястия под 500 калории всяко. „Когато ям истинска храна се чувствам болен и уморен“, казва той.

Целта на живота на шриланкиеца е да научи другите на бретарианство, а също така и да постигне безсмъртие. Според него процесът на стареене може да се обърне и човек да стане безсмъртен.

„Извън вас има енергийни източници, по-мощни, отколкото калориите в храната“, твърди още той. Според него човек може да се зарежда с енергия от вятъра, от слънцето и дори от вибрациите.

В миналото Кърби е наркоман, но на 16 спира с дрогата и става шампион по стрелба с пушка. Сега е бизнесмен и съветник в социалното министерство на родината си.

Кърби има много последователи, и мнозина са желаещите да последват примера му. Особено след като се разчуло, че е единственият човек завършил маратон, след като консумирал вода в продължение на три месеца.

Де Ланерол, твърди, че е останал изумен от признанията на хора, които твърдели, че не са яли повече от 6 години и не са пили вода в продължение на 40 денонощия. Особено се впечатлил от разказите на гуру, който твърдял, че ракът и диабетът са причините от храната.

Външният вид на Кърби, както и признанията му определено впечатляват много хора. Въпреки това медицински експерти са против практиките му, тъй като вече няколко негови ученици са загинали, опитвайки да възприемат начина му на живот, пише "Преса".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени