Гущеров - старши набива сандвичи за закуска (Движи без охрана и шофьор, но пък още си стои под чехъла на съпругата си)

2965
23 Септември 2015, 15:20


Милионерът Добромир Гущеров дълги години живее в Австрия със съпругата си Диана, но обича често да навестява България и родното си казанлъшко село, узна HotArena.

 

Във въпросното населено място бащината къща все още е обитавана от неговите родители. Наскоро богаташът бе забелязан с красивата си жена на българска територия.

 

Първо постояли в селото няколко дни, а после се отправили към столицата, да гостуват и на сина му Християн и неговата булка Мария.

 

Добромир е признавал, че Диана е внесла кардинални промени в живота му и благодарение на нея е успял да свали десетки килца от телглото си, пише „Галерия“.

 

При последното им завръщане в България, обаче, изглежда дамата му бе разрешила да „изневери“ на диетата, но само за един ден, в който да си хапва и калорични бомби. Милионерското семейство е било забелязано да купува огромно количество хамбургери от заведение за бързо хранене, които отнесли със себе си по пътя към София.

 

Любопитно се сторило на очевидците, че Гущеров сам управлявал тузарския си „Роувър“, а не шофьорът му. Охраната също липсвала.

 

За разлика от него, синът му и неговата съпруга се възползват от цяла чета с бодигардове.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.
преди 2 години
-2
Само аз ли надушвам,напън за ласкателство и добронамереност!Господин Гущеров-сташи,също е с наднормено тегло,като сина си Хриси!Защо не използвате и тук,цветущите си епитети.........много интересно,защо ли!Смеете ли,а........аз мисля,че не ,и много правилно!!!р
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени