Хакери пишат до HotArena: В нас е изгубеният телефон на Емануела! Имаме скандално видео и инфо за Митко Динев и певицата, искате ли го? (Ето още от съдържанието на айфона)

https://hotarena.net/pod-pricel/hakeri-pishat-do-hotarena-v-nas-e-izgubeniiat-telefon-na-emanuela-imame-skandalno-video-i-info-za-mitko-dinev-i-pevicata-iskate-li-go HotArena.net
Хакери пишат до HotArena: В нас е изгубеният телефон на Емануела! Имаме скандално видео и инфо за Митко Динев и певицата, искате ли го? (Ето още от съдържанието на айфона)
Седмица след като фолк дивата Емануела си изгуби телефона, проблемите й тепърва започват. Както се и очакваше, айфонът й е попаднал в недоброжатели, които вече са източили информацията от него. А тя е била доста, ама доста скандална. HotArena получи сигнал, подаден от човек използвал анонимен IP адрес.

„Здравейте. В нас е телефонът на Емануела. В нас е цялата информация, която се съдържа в него. Ако имате интерес можем да ви я предоставим. За сега само леки анонсчета какво може да очаквате. Много скандално видео с Динев. Всичко което трябва да се вижда, се вижда... Митко Динев всъщност още си обича Емануела. Имаме доказателства, че двамата са били заедно през юли месец тази година. Заедно, но не го разбирайте като на кафе, а интимни. От хронологията на разговорите се вижда,  че Динев звъни на Емануела много често и в много странни часове. Например в 4 ч. сутринта. За всичко това и за много други неща около двамата имаме доказателства. Ако ги искате,  пишете на посочения имейл \", завършва сигнала до редакцията ни.

Разбира се,  че HotArena иска данните от телефона на Емануела и писахме на имейла. Дали анонимните хакери ще ни ги дадат предстои да разберем.

Горещата арена звъня за коментар на певицата,  но тя явно не искаше да говори с нас и ни наби една червена слушалка.

След това се свързахме с близки приятелки на Емануела, които бяха по- словоохотливи. Оказа се, че част от написаните неща от хакерите са точно така. Например, че Митко Динев и звънни да й казва колко я обича. И че дори и това лято двамата са правили джиджи-биджи.

Не се съмнявайте и за миг, че ако HotArena получи информацията от загубения телефона на Емануела ще я представи цялата в пълния й блясък и без капка цензура.

17 Коментара

123

преди 7 години

И за слепецът е ясно, че аферата със "загубения телефон" е постановка и дело на оная шматка, която иска да изнудва Диневи за пари.Пък да го представи, че я изнудват нея хората намерили телефона. Няма такава мръсна жена просто. Това, че били "нтимни юли" още оня ден излезе тука от един -два коментара, които всички ние пишещите тук заподозряхме, че са писани от тая убавица. Може и да е вярно, като му се вре що нда не я опъне, той е мъж?! Недоумявам как може да има толкова просто и мръсно същество.?! Диневи хич да не губбят време да си хванат частен детектив, адвокати да се види от къде е този мейл и да съдят за изнудване тоя, всъщност ТАЯ дето се прави на много хитра. Явно няма да миряса, докато не се нахендри на кола! Сега им е паднала на тепсия, веднъж завинаги да си решат проблемите с това чудо!

Коментирай

хах

преди 7 години

Няма да се спре тази психопатка. Много им пука на хакери дали " Митко Динев всъщност още си обича Емануела", не се занимават с подобни неща, за да пишат това. Емануела, има много клиники, в които да се лекуваш, избери някоя от тях според възможностите, с които се излагаш. Митаче, заведи едно дело срещу тази, нека полицията разкрие къде и дали й е откраднат телефона, да спре с психическия тормоз и да разберат и малкото й останали фенове как ги лъже. Ще си пее сама в банята, без това не я бива.

Коментирай

anonimen

преди 7 години

neka dobavq i che iphone osobeno novite ne se hakvat tolkova lesno ako e s paroli...

Коментирай

hahah

преди 7 години

tapa 4algarka

Коментирай

Митьо

преди 7 години

Когато унижаваш, нормално е да будеш унижен, нищо ненаказано няма в този живот ! На тоя акъл няма да му дойде, щом на 30 г се държи и излага така !

Коментирай

emanuela

преди 7 години

Adski ste prosti.Ne razbrahte li che az sama si spretvam novinite za men i sama si izmislqm vsichko.....hahahah

Коментирай

:)

преди 7 години

Ne si e izgubla telefona sama 6te si pusne informaciqta ot nego

Коментирай

Никол

преди 7 години

:D Последните дни има доста ожесточена борба срещу това момче Динев,всички нападате Емануела,но ако наистина не помага на детето е много тъпо,защото имат империи в Свети Влас,а не мога да разбера защо Емануела е подела тази война,гледай си сама детето и не се оплаквай,ти като жена в тия среди мисля,че знаеш как са богатите,днеска една,утре друга!По-скоро си направи сметка ,защо си хабиш нервите и не си излагай детето като го въвличаш в тия скандали

Коментирай

haha

преди 7 години

а бе хора кажете истината каква е най-накрая! Дъртия Динев е ебал Емануела на поръчка преди години и сина му също на майтап я наеба без да знае ,че баща му я е ебал! Затова никой не я иска тая в семейството и си мълчат пред хората!!!Тая търси само пари и слава! Психично болна жена!

Коментирай

АЗ ВИ ПИСАХ ЗА ТЕЛЕФОНОНА.

преди 7 години

Срещу 1000лв. е ваш. Имаме ли сделка?

Коментирай

Рос

преди 7 години

Бъркате жената която са я еб..ли , не е Емануела а бившата приятелка на Митьо, казва се Ваня ! A това е по времето когато се хвалеше, че бил с принцеса

Коментирай

xaxa

преди 7 години

za 1000 leva moje emanuela da mine6

Коментирай

Тодор П

преди 7 години

Тази скалъпена история може да мине пред лица <12г. Пълен смях, да го бяхте измислили малко по-така...

Коментирай

PR

преди 7 години

Хакери пишат или тя сама пише

Коментирай

:)

преди 7 години

Всички се убедихме, че Емануела е много проста, отмъстителна и зла жена. Самата тя призна, че на Митко грам не го интересува нито за нея, нито за детето им и че дори предпочитал компанията на приятеля си? Сега пък стана така, че много я обичал, търсел я е? Много несвързани глупости!. На нея от километри й личи, че с родилни болки се мъчи да му привлече вниманието, да го дразни, да го злепоставя, да се опитва да го очерня, а пък тох грам. Сега какво иска да го изкара, че имат тайна връзка? Изгубила си телефона. Съвсем изтеряса тая!

Коментирай

1234

преди 7 години

Хахах това за хакерите и телефона,звучи толкова наивно и нереално,че ме кара да я съжалявам.Дали някой е повярвал? Ако иска да му отмъсти ,поне да го прави с класа,а не по такъв начин да ни разсмива и да ни кара да я съжаляваме.

Коментирай

Лелееее

преди 7 години

Абе тази си прави PR,тя покрай скандалите стана известна! Какво само пише за това момче и качва детето си за съжаление.Що не си намери някой таксиджия за мъж.Тя си измисля някакви глупости.Телефоните са с пароли,особено Iphon.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.