Халваджиян натириха снахата, Бебо я удари на купони

14109
31 Май 2016, 14:08


Телевизионното семейство Халваджиян май е намаляло с един член. От него е отпаднала снахата Александра, дочу слухове HotArena.

Синът на Маги и Кремена – Бебо, напоследък движи сингъл, а жена му не се вижда никъде около него. Доскоро двамата бяха неразделни, но вече не е така, пише "Всеки ден".

През уикенда целият клан Халваджиян замина за Милано. Мъжете гледаха там финала на Шампионската лига, а жените се отдадоха на харчене на пари. В компанията бяха забелязани Магърдич, Кремена, Джуди, братовчеди и братовчедки и разбира се, Бедрос, по-известен като Бебо. Нямаше я обаче жена му Александра, която е майка на единственото засега внуче на Маги и Кремена.

Хореографката на „Като две капки вода“ от години обикаля света заедно с мъжа си, свекъра и свекървата и всичките лели, чичовци и братовчеди в задружното арменско семейство. Тя не се отдели от веселата компания дори и веднага след като роди сина си Еди. Сега обаче нито майката, нито момченцето са пътували до Италия, което поставя въпроса дали пък връзката между Бедрос и Алекс не е пред разпад. Тази въпросителна стана още по-голяма веднага след завръщането на Бебо в България. Вместо да се прибере при жена си и детето, както е редно, той отиде на купон в заведението на майка си. И този път Александра не беше с него.

Каквото и да е станало, Бедрос не изглежда нито притеснен, нето тъжен, нито наранен, какъвто е редно да бъде, ако е разделен с майката на детето си. При всички положения хореографката Александра, ако не друго, остава да работи за продукциите на телевизионното семейство. Тя вече е част от екипа, а Халваджиян трудно се доверяват и предпочитат да не си сменят хората. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иво
преди 2 години
0
Престанете да обиждате професията "хореограф" с това недорзумение!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Блак
преди 2 години
-1
И двамата са противни. Този Бебе с какво изобщо се занимава, освен да се прави на олигофренче?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени