Happy End! Преслава моли Галена за прошка, Галин сдобрява двете певици!

3737
23 Ноември 2016, 16:10


Eдна от титаничните войни в попфоклка е на път да приключи. Из чалга средите се говори, че Преслава и Галена съвсем скоро ще се помирят и ще оставят в миналото караниците, научи HotArena.

Вече близо година двете певици не се поглеждат, а причината е наградата ‚Певица на годината 2015“, когато призът отново отиде в ръцете на Преслава, а Галена изстреля обвинението, че той й е даден служебно.

От близо два месеца обаче Преслава се е разтъжила за Галена, особено след като разбрала, че е бременна. На няколко пъти тя се опитваше да привлече вниманието на Галена, като й хареса няколко поста в социалните мрежи, което не дало никакъв резултат. Затова Преслава на няколко пъти поискала от общи приятели да й помогнат, като нарочно ги съберат на едно и също място.

Още по-интересното е, че мъжът на Галена, Галин също се надявал двете да се сдобрят. Именно Преслава сватосала двамата и била „виновна“ за връзката им. Бизнесменът бил решен да успее да убеди жена си в правотата си и най-накрая войната й с Преслава да приключи, пише „Галерия“.  

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ххххх
Преди 1 година
0
Преслава е по човечна и по добронамерена...онази е змия,вулгарна и злобна,така,че напълно възможно е Преслава да е подала ръка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
истина
Преди 1 година
-2
Дано, защото те са най-добрите и няма какво да делят, защото са добри по различен начин.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
55
Преди 1 година
-15
Галена е най-добрата! :) Преслава може само да мечтае... Доста назад е и ми е била винаги, колкото и да ми я пробутват като голямата работа.
истина
Преди 1 година
0
Ами не знам, за всеки е различно, аз по скоро споделям, това което виждам, хората обичат много и двете.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени