Хазяинът на Джорджано го изрита на улицата, пишман певецът се правил на тарикат

2590
06 Април 2016, 15:00


Джорджано остана на улицата, след като хазяинът му го изгони като куче. В края на миналата седмица риалити героят от „ВИП Брадър“ е бил прокуден от квартирата си в столичния квартал „Люлин 4“. Причините – хахото от Стара Загора не се спогаждал със съквартирантите си, комшиите се оплаквали от постоянното му грачене, а за капак Джорджи отказвал да плаща и сметките за режийни разходи, узна HotArena.

Установяването на Джорджано в София се превърна в истинска одисея, достойна за риалити предаване. С помощта на брокер интернет сензацията си намери квартира в София, но не самостоятелно жилище, а стая от голям апартамент, намиращ се в недотам престижния квартал „Люлин“, четвърта част, пише "Всеки ден". 

Месечната рента на Мирослав Стоянов, както е истинското име на Джорджано, била в размер на 250 лева. В четиристаен апартамент той ползвал голямо помещение и делял общ хол, кухня и баня с още трима съквартиранти. Само за няколко седмици обаче в малкото време, когато се засичал с тях в общите части, Джорджи успял да се изпокара с всички. Не само съквартирантите му негодували от него, а и съседите от горния етаж.

Без да се съобразява коя част на денонощието е, изпълнителят се разпявал, извивал глас или слушал чалга на високи децибели. Истинското неразбирателство между съквартирантите обаче настъпило, когато в края на месеца трябвало да се събират пари за сметките.

Джорджано не гледал фактурите от ЧЕЗ и „Топлофикация“, а правел свои изчисления, оправдавайки се, че е ползвал по-малко ток и топла вода от другите, затова дължал по-малко от тях. Той изтъквал, че нито готви, нито включва печка, нито си взима душ всеки ден.

Хазяинът обаче искал от всички поравно. И след като Джорджи отказал да плаща в рамките на 3 месеца, се наложило да освободи квартирата си. Изнасянето му не било трудно, тъй като багажът на носово пеещото чудо се събирал в една чантичка, с която той се върнал в родната Стара Загора с влака. В момента Джорджи си търсел самостоятелна квартира в София, в която можел да си следи сметките, без да го цакат съквартиранти.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени