Хейтъри тормозят Черната Златка

https://hotarena.net/az-jenata/heitari-tormoziat-chernata-zlatka HotArena.net
Хейтъри тормозят Черната Златка


Жертва на жестоки нападки е Златка Димитрова. Плеймейтката, която от години подкрепя различни каузи на болни деца, бе обвинена, че е лицемерна, научи HotArena.


В социалните мрежи обаче, непозната жена гневно я обвини, че подбира на кого да помага. И често отклонява молби от родители на болни дечица.


Искам да кажа ясно и точно: Каузите, които споделям не ги избирам, нито подбирам! Доста от писмата не успявам да отворя.


На ден получавам около 100! Не живея във Фейсбук!



Винаги, когато съм видяла апел и съм имала възможност, съм споделяла!


С всеки ден се уверявам, че най-опасното същество на тази планета е човекът!!!”, беснее моделката в социалните мрежи.

7 Коментара

персенк

преди 6 години

кобилата злата "помага" само на хора, които яко й плащат. и да- подбира хора с възможности. инак няма как да показва във ФБ, как д-р Енчев й прави й подновява ботокса, в скоро време ще покаже, как ще й смени циците, защото тези с които се развяваше до преди време- увиснаха до пъпа й. и да- супер лицемерна си селяндурко бургаска, супер нагла и супер арогантна, щом се се пъчиш и хвалиш с кръщенето на сина си, с къщата на мъж, който отмъкна от друга жена, с ежедневният ти фитнес, с ....какво ли не. и са прави хората- ти живееш само за да се показваш в нета. и не манипулирай хората, че помагаш, защото си "помогнала" на човек, който уби на пътя и сам остана инвалид. мизерница такава !

Коментирай

ив

преди 6 години

Защо да не я тормозят ?! Тя как ни тормози с присъствието си навсякъде и манията и да става "светска дама "?!Колкото до благотворителността и....миналата година събираше помощи с кожено палто за десетки хиляди!

Коментирай

DIiana

преди 6 години

mrasna licemerka grozna jena

Коментирай

kk

преди 6 години

Много сте смотани,честно!Тя наистина помага,кой друг от известните прави такова нещо,особено плеймейтки - никой!Колкото имала- толкова дала,на българина угодия няма! А вие,които критикувате - какво дадохте - нищо!По важно е да плюете,имала цици - еми кефи я да има,има!Всяка жена ако има финансова възможност би си поддържала външния вид!Много злоба...

Коментирай

Jena

преди 6 години

az otdavna imam vazmojnost, no imam I ne6to v glavata-taka,4e,ne e samo do pari!

Коментирай

леле, я си пий хапчетата кифло.

преди 6 години

Ти луда ли си, бе злоба такава? И още 22-ма злобни изрода? С палто от Илиенци ли да отиде? Д**ба мършите завистливи, скапани! Много ясно, че ще носи палто за колкото иска, щом има възможността! Трябва да сте благодарни, че е помогнала на толкова хора, а що се отнася до това, че ви "занимава" с присъствието си, всеки САМ избира с кого да ангажира вниманието си! В интернет се пише за кого ли не, щом се занимавате със Златка знчи има за какво!

Коментирай

? wtf

преди 6 години

Предпочитам да съм "кобилата" Злата" отколкото такъв психичноболен и злобен, анонимен примат!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.