Хекимян се бронира

1157
15 Юни 2017, 10:41Антон Хекимян се бронира, преди да се отдаде на заслужен летен отдих. Тв водещия от сутрешния блок на Би Ти Ви, бе засечен в компанията на приятелката си Василена, да избира блиндирана врата от специализиран магазин, научи HotArena.


Посещението явно е било планирано отдавна, тъй като водещият и любимата му посетиха магазина с брошури в ръце. Те внимателно изслушаха обясненията на продавача, който неотлъчно ги следваше при избора на врата.

Сигурността на дома е на първо място за телевизионера, който живее в центъра на столицата. Именно, за да осигури комфорт и спокойствие на любимата си жена, а и на себе си, той реши да гарантира сигурността на дома им с блиндирана врата.

Както е известно, двамата са заедно от няколко години. Техни близки дори издават, че планират да си кажат „Да” в близко време.

Кога ще е сватбата още не е ясно, но и двамата били убедени, че са готови за семейство. И нямат търпение да сбъднат тази своя мечта.

След като повече от час се консултира, Хекимян излезе от магазина, отби се до близкия банкомат и се върна, за да плати покупката си. По всяка вероятност блиндираната врата ще бъде монтирана до дни, а бъдещото семейство ще може да се отдаде на спокойна ваканция, сигурно за безопасността на дома си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени