Хелоуински истории: Николета към Алисия: Виж ме хубаво, това е за теб! (Малката Никол пък с нова прическа за празника – с боядисана в червено коса на букли)

https://hotarena.net/laifstail/helouinski-istorii-nikoleta-kam-alisiia-vij-me-hubavo-tova-e-za-teb HotArena.net
Хелоуински истории: Николета към Алисия: Виж ме хубаво, това е за теб! (Малката Никол пък с нова прическа за празника – с боядисана в червено коса на букли)

Наследницата на Николета Лозанова и Валери БожиновНикол, цъфна с червена коса, оформена в стилна прическа на букли, видя HotArena.

 

Водещата на „Папараци“ отново отказа да се подчини на традициите, като този път прояви характер на Хелоуин! Звездната мама реши да не превръща своето момиченце в отрицателна героиня, което пък си е типично превъплъщение на този празник в англоговорящите страни.

 

ТВ иконата отписа и баналната, но пък класическа детска маскировкадяволче.

 

Вместо това разчупи стандартите и сложи върху гръбчето на Никол не бойни оръжия-играчки или подобни страховити аксесоари, а ангелски криле.

 

Лозанова пусна фото на наследницата си от вчера, на което изненадващият елемент не бе ангелската визия на г-ца Божинова, а прическата й.

 

Малката кокона е с червени кичури, оформени в модерни букли. Новият цвят на Никол не е постигнат с амонячна или друга подобна вредна боя за коса.


\"\"

 

Не е и с перука.

 

Косата на звездната наследница е наистина боядисана, посредством детски цветен спрей, предназначен специално за тази цел.

 

Николета Лозанова експериментира и със своята хелоуинска визия и отново доказа новаторските си умения. Тя се превъплъти в секси зомби, което изглежда сякаш току що е излязло от мощна схватка с друго същество, което преди всичко е дразнещо и непоносимо и затова е и заслужило да бъде разкъсано от звяра Ни Ло.



\"\"

 

Феновете й веднага се усъмниха, че образът на ТВ водещата в стил „the walking dead lady“ не е случайно избран и със себе си носи скрито послание, адресирано към ... враг?

 

В потенциална жертва, съвсем очаквано, бе припозната Алисия.

 

Дали моделката не намеква на чалгаджийката какво евентуално може да й се случи, ако продължи с игричките и интригите си, с които доставя неприятен гъдел върху нервите и търпението на Ни Ло? Ще я разкъса не като мечка гризли, а по-опасно – като зомбито Николета Лозанова!“, умуват форумци.

66 Коментара

Име

преди 8 години

Интригите го създава Николета , а не Алисия !!! Шизофриничката да се скрие вече и да си гледа детето, а не само да търси спонсор или някой да и купи чантичка "Шанел"

Коментирай

1

преди 8 години

значи.. ся.. ако изкуствено не поддържа някаъв скандал с някой си, независимо с кой, НиЛо -то очевидно губи сцена. Явно се вижда като героиня, бореща се за / срещу нещо си, ама вече няма за какво/ с кого да се бори. Сигурно и е мн тежко и трудно да излезе с от тая ситуация. Аз лично и съчувствам. Най-много съчувствам на ПР-а и. Заплатата си я изработва с "къртовски" труд. Сраваме свидетеи на "залеза" на едно измислено величие. Ся предлагам да разведе Мария ( ако и стига акъл разбира се). Може пак да се зашуми покрай нея :) . И за идеяа не искам хонорар

Коментирай

Tra la la la la

преди 8 години

Табуретката естанала много бърза в триенето на коментари и на собсвените си вулгарни излияния. Защо не отразихте цветистия й език? Много се вписва в горната темичка.

Коментирай

beti

преди 8 години

Nikol ciganeto nai posle v estestven vid

Коментирай

Ели

преди 8 години

Много бързо се върнала от Ница, нали уж била с Плейн? Ех Арена, колкото и да четкате Николета, на всички е ясно, че вече никого не може да развълнува. А, може, всъщност наистина би ни развълнувала, ако спре да плаща а да се пише за нея.

Коментирай

Ели

преди 8 години

ТВ икона ???????? Вие в ред ли сте ?????

Коментирай

999ТТ

преди 8 години

ВИЖТЕ И ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ТАЗИ МАЛОУМНИЦА В КЛЮКИ БГ ИМА СТАТИЯ КАК ЗАПЛАШВА С УБИЙСТВО.ПОСЛЕ СИ МАСКИРАЛА ДЕТЕТО КАТО АНГЕЛ ХАХАХ, А СИПЕ ЖЛЪЧ И ЗЛОБА НАСАМ НАТАМ.И ДОРИ ДА Е ДЕТСКИ СПРЕЙ ЗА КОСА ПАК ПРИУЧВА 3 ГОДИШНО ДЕТЕ ДА СЕ МАЗОТИ С КАКВО ЛИ НЕ ОТ ТАЗИ КРЕХКА ВЪЗРАСТ, АМА КАК ДА ГО РАЗБЕРЕ ТАЗИ ТЪПОУМНИЦА.НАЛИ БЕШЕ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА, ЗАЩО ЗАПЛАШВАШ ХОРАТА С УБИЙСТВО, НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СЕДИ ДО ТАЯ ЗЛОБА НЕГАТИВНА.А ВИЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ И ЛЪСКАЙТЕ ИМИДЖА, АМА ТРУДНО ЩЕ ЗАБЛУДИТЕ НЯКОЙ.

Коментирай

преди 8 години

Каква новаторка? Я напишете в Google Halloween costumes и вижте колко стандартна е тази визия :) Да ви имам плоските мозъци, дето не спират да величаят тази грешка на природата Николета!

Коментирай

Име

преди 8 години

Е тук Николета плаща...няма как да покажат истината !!! Тук се лижат краката на шизофриничката

Коментирай

KLUKI.BG

преди 8 години

Николето, Николето, ще заплашваш ти хората с убийство, а? А ние какво да кажем?? КРАЙНО ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА РАЗКАРА ТЕБ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА.. аман от злобата и комплексарщината ти! Всички знаят каква си, не се парви на светица, циганке проклета

Коментирай

ОМГ

преди 8 години

МЪРШОЛЕТООООО много си смотана вече ..честно

Коментирай

ана

преди 8 години

Голяма поръчка,голямо нещо.Боядисаната Никол е описана като кокона и звездна наследница.Помня как първият наследник на Божинов обаче го бяхме описали,че ходел със стари обувки на училище.Няма такава пошлост и простотия,четкаджийство към поръчителката.Kво ни занимавате с боята на Никол.То самото топиране и лакиране на косата ,за да постигне този обем е достатъчно вредно,ама коконска работа:))))

Коментирай

Трол

преди 8 години

Николетооооо...шизофренично плашило,вземи се разкарай при тоя Плейн ли Млеийн ли,че едвам се търпиш,говедо гнусно.Много хубав пример даваш на лайното дето си изсрала...кървища,езици и цици.Парцал гнусен

Коментирай

Ели

преди 8 години

Да бе, умрял Плейн за Николета... Да не си е намерил оная работа на боклука....

Коментирай

ташак торба

преди 8 години

никол и николета са готови за околовръсното, жрици, николета пак е с отворена уста чака да го захапе на някои киртак а никол се предлага изодзадзе на някой по-извратен който търси майка и дъщеря тандем малииии само да стане на 18 и е готова да последва примера на майка си да кълчи дебели бедра по баровете с мазна руса коса и къса пола с черни очила тип маска мамамамамамамамамамамама

Коментирай

Баах, тая съвсем е изтрещяла.... Изкуствена работа, гроooooзна работа....

преди 8 години

Баах, тая съвсем е изтрещяла.... Изкуствена работа, гроooooзна работа.... Хеле пък детето с боядисаната коса се е оляла съвсем.

Коментирай

Въх, било ми новаторство

преди 8 години

За косата и роклята на детето е 100 copy-paste oт instagram-а на Оксана Самойловна,нейното дете е така облечено за някако детско тържество / пиеса, само че онова е с пекура.

Коментирай

М.Грозева

преди 8 години

Tези интерпретации на недоразвития и извратен мозък може да роди само твоя и на Николета болни мозъци. Какъв враг, какви пет лева и е Алисия? Да не би да е обратното, ако се замислиш - А? То бива простотия и наглост , ама това вашето вече не се носи. И се опитваш да заплашваш Алисия? Да не ти се случи случка на теб само? Нали знаеш не пожелавай на врага си това, което може да се случи на теб! Така, че мери си приказките, защото на вас където вие майтапа , там и истината. А, колкото до новаторството отвори международните сайтове, да видиш колко преди тази изтъркана поза е вече направена. Както винаги копира, подражава и си приписва чужда слава, както и ПР на гърбовете на известни успели хора, белким и тя се отърка в успелите. За известна я знаем с какво е! А, колкото до дъщеря и спрея.... Имам дъщеря и дори на майтап не бих си помислила да посегна на косата и , та било то и да си направя реклама. Тя е оперирана от майчинско чувство, така ,че нищо не може да ни изненада. Коя майка заряза 3 м, бебе и хукна по екозтични ваканции и нощни запои по бардаци? Да е жива и здрава майка и , и най-вероятно и сестра и , които отгледаха това дете. Иначе с тази майка си и като без нея. А, и няма да бъде далече деня, когато ще я пусне на въртележката по нейните стъпки...Тя застаря и заприлича на мумия, ще наложи нейните болни амбиции на дъщеря си. Дано се светне Божинов, докато е навреме и да вземе дъщеря си,че нищо хубаво не я очаква. Ще стане същия парцал , като майка си , че и по-зле, ако е с нея. Какво да научи едно дете от майка проститутка?

Коментирай

М.Грозева-продължение

преди 8 години

Коя майка заряза 3 м, бебе и хукна по екозтични ваканции и нощни запои по бардаци? Да е жива и здрава майка и , и най-вероятно и сестра и , които отгледаха това дете. Иначе с тази майка си и като без нея. А, и няма да бъде далече деня, когато ще я пусне на въртележката по нейните стъпки...Тя застаря и заприлича на мумия, ще наложи нейните болни амбиции на дъщеря си. Дано се светне Божинов, докато е навреме и да вземе дъщеря си,че нищо хубаво не я очаква. Ще стане същия парцал , като майка си , че и по-зле, ако е с нея. Какво да научи едно дете от майка проститутка?

Коментирай

Простакесо,

преди 8 години

Кога ще се научиш да използваш тези програмки за корекции и Фотошопа???? Кога? Ръцете ти до лактите винаги са сякаш си ги намазала с бар, бели, а лицето ти мораво-кафяво. И не можеш да скриеш в действителността си спаружената кожа, широкото лице и увисналия хиалурон в скулите си. Стигнали са ти до брадата , добре ,че са програмките да се направиш красива. Видяхме те на партито каква красавица си в действителност. Ставаш смешна и с напъните си сега да се правиш да заприличаш на приятелката на Клайн - Оксана. Само, че онова момиче си има естествени светли очи, и е истинска красавица, да не говорим за другите предимства които има, а ти си като истинско зомби с тези лещи и как си на места бяла, та чак порцеланова, на други кафява. Не можеш да заблудиш хората. Има И грамотни хора, да знаеш! Тъпа оФца!

Коментирай

парцал

преди 8 години

Ма, парцал, кога ще сложиш дрехи на гърба си? Това дете като те гледа денонощно по бельо или гола, дали аджиба няма и то утре да тръгне така из града? Крушата не падала по далече от дървото! А, си има и ген заложен. Парцал си беше в гимназията Константин Величков, парцал си остана и до днес. Така ще си и умреш, разкрачена, обикрачена от Сульо и Пульо за пари и слава. Долна , зла и злобна проститутка! ка ли пък няма да се намери някой да те сложи на място то си. Няма да е далече, както ми мирише. Парцал заразен и разложен!

Коментирай

Николето

преди 8 години

Ако бях на мястото на Алисия, до сега да съм ти натрила грозната, нацапотена и фотошопирана мутра някъде! Няма друга злобна проститутка като теб

Коментирай

парцал

преди 8 години

Видя снимките на жената на Плейн и сега макияжа се изсипа с тонове. То очите имитира на цвят, то веждите, само че надмина БУГИ БАРАБАТА във веждите чак заемат 2/3 от голямата ти тиква на раменете, само акъла и интелекта и нейната красота не можеш да вземеш никога, както и любовта и обичта на Плейн към жената до него. А, това е Оксана - не ти, гном на кокили. Ерудираните и успелите мъже с проститутки отиват само да улабят жилата, семейство с тях не правят , нито чувства влагат. И, тази работа поза с устата не я смени от десетилетие насам , все , както едно време в тоалетните и мазите на бардаците. Ей, гнусна и долна проститутка! Отврат характер! Цинична, арогантна, проста и много нагла, но това идва от другите неща ,които никога няма да имаш, за разлика от стойностните и успелите жени. Затова ръжиш , като змия на тях, но нищо не можеш да постигнеш, освен всеобщата омраза.

Коментирай

парцал

преди 8 години

Видя снимките на жената на Плейн и сега макияжа се изсипа с тонове. То очите имитира на цвят, то веждите, само че надмина БУГИ БАРАБАТА във веждите чак заемат 2/3 от голямата ти тиква на раменете, само акъла и интелекта и нейната красота не можеш да вземеш никога, както и любовта и обичта на Плейн към жената до него. А, това е Оксана - не ти, гном на кокили. Ерудираните и успелите мъже с проститутки отиват само да улабят жилата, семейство с тях не правят , нито чувства влагат. И, тази работа поза с устата не я смени от десетилетие насам , все , както едно време в тоалетните и мазите на бардаците. Ей, гнусна и долна проститутка! Отврат характер! Цинична, арогантна, проста и много нагла, но това идва от другите неща ,които никога няма да имаш, за разлика от стойностните и успелите жени. Затова ръжиш , като змия на тях, но нищо не можеш да постигнеш, освен всеобщата омраза.

Коментирай

М.Грознева

преди 8 години

Колкото си грозна още повече ще погрознееш! Нали си чула за колежката си Заркова ( всъщност онази е журналист, а ти не си). Внимавай със заканите и заплахите, да не се изсипе из невиделицата за някой ъгъл в тъмното една кофа киселина в очите ти. И ни лук ял , ни лук мирисал! Как ти се вижда на теб в болният ти мозък тази картинка? Харесва ли ти, както ти се опитваш да подскажеш на Алисия, какво може да и се случи? А, помислила ли си на теб и твоята колежка Николета , колко неща мога да ви се случат, СЛУЧАЙНО?!? тези отправени закани и заплахи в публичното пространство към Алисия, как ти се струват??? Ще си намерите майстора, така ми мирише! Ще ви затворят миризливите плювалници завинаги...Мърши сте вие , а не хората , които ви казват истината в очите, а тя боли!

Коментирай

О, Джак!

преди 8 години

Виж ти, Жокера от Батман си е направил сепуко!!! Как ти отива тази поза, ако знаеш! Дали няма да я изпробва някой , а ножа в храстите. Ти си зла и злобна, не предизвиквай съдбата да ти е случи това, което мислиш да другите, МЪРШО разкрачена!

Коментирай

Kety core

преди 8 години

Tupa jrava s kusi kraka, ovisnalo kato tashaci lice, zatova i tozi tupak valeri ti bi duzpata, i vsichki slefita sa ti samo ot kolata koqto polzvash nazaem, nikade ne hidish jiveesh kato skot v tova mizerno apartamentche a alisia se shiri i tune v luks dokato ti se chudish koi da ti dade 200 lv za obuvki na deteto ti klosharka

Коментирай

Нина

преди 8 години

Ася Дойчева е грозна коза

Коментирай

До НЛ, по прякор - Мършата :)

преди 8 години

Виж сега, Мършо, цветния спрей за деца, може и да не е много вреден, въпреки че е много спорно, но сешоарът и пресата, с които правят на сладурчето косата, какво е, Мършо ? То освен, че си лишена от мозък, Мършо си и много неграмотна майка, Мършо ! И последно, Мърша, имаш право да наричаш, само, майка си, Мършо ! Хубав ден !

Коментирай

ASQ PEDERASTA

преди 8 години

EDINSTVENATA, KOQTO KOPIRA E BABA ASQ!!!ZAPOMNETE GO SHIZOFRENICI I SLEPOCI!STARATA KOZA PAK E V KIUPA I PAK SE PRAVI NA MLADA AMA NEEE STARAAA SII I SIII GROZNAA I NISKAA I POTNAAA BLQQQQQKKKK:))))))))) A NEJNOTO DETE KVO SHTE NAUCHI OT MAIKA SI KURVATA ,`CHALGA BOKLUKA????

Коментирай

грозева

преди 8 години

виж сега верон, че ми плащаш да те хваля но днес ще съм откровена защото ми плащаш много малко и съм недоволна ТА ТАКА ТИ СИ ЕДНО НАДУВАЕМО СИЛИКОНОВО ,НЕДОРАЗВИТО, ЗЛОБНО,ТЪПО,ГРОЗНОВАТО,ПЕРХИДРОЛЕНО ,БЕЗМОРАЛНО СЪЩЕСТВО.ЛИШЕНО ОТ ОБИЧ И ЩАСТИЕ. ЗА ДА ПОСТИГНЕШ НЕЩО В ЖИВОТО СИ СИ ПОКАЗВАШ КЪСИТЕ КРАКА ЧЕЛО КАТО ПИСТА,ТЪП ПРАЗЕН ПОГЛЕД,СИЛИКОН И СМ...........ИВ ЗАДНИК. ТОВА ИМАШ ТОВО ПОКАЗВАШ.

Коментирай

do nikoleta

преди 8 години

Edinstvenata mursha e dushterq ti nikol!!!

Коментирай

амеба

преди 8 години

ПРОСТИТУТКА - КРЪВОПЕЦ! Как правдиво е отразила образ си!!!! Няма случайни неща! хи хи

Коментирай

до Николета

преди 8 години

По една красива случайност живея от 15 години в Мюнхен. И по една красива случайност съм близка със семейството на Филип Плейн. Да ти подскажа ли къде отпразнува той Хелоуин и с кого? Не е лошо да слезеш на земята, защото приземяването ти ще бъде катастрофално. Дали можеш да го проумееш? Дори не се съмнявам!

Коментирай

воняща , разложена, смрад

преди 8 години

Как да го проумее, с какво? Това е едно безгръбначно - чехълче, амеба, което живее с ФОТПОШАПА и програмките за корекции с цел селфита. Същество с психични отклонения и клептоман( краде визии, краде снимки, краде идеи, краде всичко, което иска и не може да е. Иначе с всичко плаши!

Коментирай

Psychotic

преди 8 години

Гнусно е да пишеш такъв коментар, а още по-гнусно е, че се е намерило, кой да ти го хареса, такава злоба, към малко създание е за психиатрично заведение. Опасна си за околните. За да имаш подобно мнение за детенце, то значи, нещо в мозъка ти е повредено.

Коментирай

Psychotic

преди 8 години

Детето на Оксана е облечено като Халиси от Game Of Thrones, демек бяло руса коса, защо пишеш глупости???

Коментирай

Psychotic

преди 8 години

Лекувай се, пишейки така за дете е психично заболяване

Коментирай

Май ти хлопа дъската. Не май- ами със сигурност ти хлопа.

преди 8 години

Май ти хлопа дъската. Не май- ами със сигурност ти хлопа.

Коментирай

do Psychotic

преди 8 години

Как ти пасва името, което сама си сложила? Имаш ли логика , да разбереш за какво иде реч в коментара? Нямаш , видимо е! И да, една майка , която си позволява подобно меко казано неадекватно поведение спрямо собствената си дъщеря, което граничи и доказва психичните и отклонения, е точно определение- МЪРША! И тя постфактум превръща собственото си дете- момиче в нейно копие , което съзнателно или не го тласка по нейния път- ПРОСТИТУЦИЯТА! Защо не го запише това дете някакъв спорт, приучавайки го на дисциплина и спортен дух, а не злобен дух , като нейния...видимо е пухкаво и с наднормено тегло за годините си. Помъкнала го по червени парцали модел да го прави става, не става от него това. И да, всички деца са красиви, но не може да се каже ,че Никол е красавица. В никакъв случай- напротив! С увиснали , като на майка си бузи ниско долу, с къси набити крачета, като и двамата родители, в очите сякаш е ужилено от на цял пчелин кошери пчелите и има определено проблем с очите. Та, това е истината! Крушата не пада по-далече от дървото. А, за ГЕНА и интелекта , да не говорим ... ха ха ... от страна и на двамата родители. Ами не е красиво дете, кой каквото да ми разправя! даже ми е грозноватичко. Да е живо и здраво! Не всеки се е родил красив! Факт!

Коментирай

хи хи

преди 8 години

И като добавим и генетично заложеното от двамата родители, картинката става пълна. Ами, кой каквото да ми приказва - грозноватичко е момичето. Виж момчето , сина на Божинов е истински красавец, ама е смешан външно визуално прилича на баща си на пръв поглед , но е вземал най-красивото и от двамата. Никол си е типична трътка на Николета , като малка. Вижте и снимките и ще се уверите. Копие на майка си. На мен лично външно освен на Николета ми прилича и на ШИШИ -1/1 :) :) :)

Коментирай

Psychotic

преди 8 години

Дали имам логика? Логиката не е нещо, което можеш да имаш. Защо ми е нужна логика, да вникна в този иначе толкова дълбоко смислен коментар? Един човек, очевидно психично нестабилен, нарича едно 3-4 годишно дете мърша. Къде да го търся смисъла??? Но и ти не си по-различна, очевидно нямаш деца. За възрастта си детето определено не е с наднормено тегло, и да кажеш къси крачета на 3-4 годишно? Ти като на Ел Макферсън краката ли очакваш да има?!?!? Изумява ме злобата ви към дете, та ако ще майка му да е най-големия боклук на света, детето си е дете.

Коментирай

Ей, проститутко долна и злобна,

преди 8 години

Престани да печеш и дъщеря си по тези солариуми, че е заприличало и то на препечена филия. Това е страшно вредно за кожата и още по-малко за малко дете. И пак ще тръгваш да ни опровергаваш ,че видите ли аз използвам подхранващи кремове, лосиони преди и след. Нищо не можеш да направиш срещу облъчването и състаряването на кожата от солариума. РАЗБЕРИ ГО, куха лейке! Ще виеш един ден и ще си чукаш главата с дъщеря си, а тя няма никога да ти го прости, какво си и причинила. Осъзнай се, пачавро долна и не обиждай хората. Те с нищо не са ти виновни, че ти си болен мозък и не можеш да си избиеш комплексите, не можеш да задържиш мъж до себе си, нито семейство, а сереш нещастни деца, които осакатяваш и един ден и те ще страдат заради твоето безумие и име. Проститутка злобна и неграмотна комплексарка!

Коментирай

до Psychotic

преди 8 години

Да, имаm не едно, а две деца и никога не бих си помислила дори да ги правя на клоуни в публичното пространство, само защото искам да бъда забелязана и да се говори за мен. Да позирам и да се правя на това, което не съм. И какво от това , че е на 3-4 години ... не се виждат физическите и данни ли? И току що ме "убеди", че това дете не е с наднормено тегло за годините си. И да, не е красива , защо трябва да се прехласваме по едно невзрачно дете, само защото било дъщеря на най-голямата проститутка в България.?.. Всички деца са ангели, включително и нейното. Но това е тема на друг разговор. И това, че го гримира, боядисва , мъкне по солариуми една самозабравила се пачавра, не може да ме накара да харесам невзрачното и дете. Не е красиво! Не е красиво, колко пъти да ти го повторя? Мога да ти покажа красиви деца, но Никол не влиза в тази графа. Колкото и да го играеш тук на майка, състрадателка или каквото ти дойде на ум, а ние да проявяваме излишно лицемерие. Не е красива НИКОЛ! Даже напротив! Виж Валерко е много симпатично дете. А, ти си драскай и убеждавай себе си, не ми пречиш. И стига предписва на хората диагнози и лекарства. Опасявам, че на теб, те вече не ти действат.

Коментирай

до Psychotic -продължение

преди 8 години

Даже напротив! Виж Валерко е много симпатично дете. А, ти си драскай и убеждавай себе си, не ми пречиш. И стига предписва на хората диагнози и лекарства. Опасявам, че на теб, те вече не ти действат.

Коментирай

do nikoleta

преди 8 години

Golqmata i malkata mursha ste vie dvete s dushterq ti, tova nadmenno malko leke fufli non stop po molovete, nevazpitano leke

Коментирай

do psychotic (nikoleta i rodata)

преди 8 години

da go duhash i ti i debelata ti grozna dushterq s obratnata zahapka kato bager

Коментирай

ерудирана лозанова-мйката на николета

преди 8 години

аз се извинявам че родих изрода николета, срам ме е от нея само дъщеря ми велина уважавам от николета ме е срам, трябваше да абортирам навремето тази гнила недоносена семка

Коментирай

mr X

преди 8 години

zalagam si tashacite che nikol i porno e gledala veche, otsega znae kak se chuka, vse pak na 2 godini q pitaha s ogo se ebe azis ne pomnite li, nikoleta ima govna pod noktite zashtoto ne si mie rucete kato burshe lainqnata si dushteq, venelin kondakov neiniq frizior mi go kaza tova

Коментирай

Трол

преди 8 години

Аз съм най-големия анти фен и мразител на Николета,обаче да наричаш детето така е направо гнусно.Да не си посмял повече...тъпак/чка прост/а

Коментирай

AZIS

преди 8 години

nikoleta e intereschiika, licemerka, zlobna prosta jena, az sum RAZOCHAROVAN ot tova merkantilno djudje da si mi vrushtash grivnata i shapkata Nikoleto

Коментирай

блаа

преди 8 години

Николета е виновна за всичко, което се говори или ще се говори за нейното дете за в бъдеще. Ако обиждат дъщеря ѝ виновна е майката, която не знае как да я предпази и защити. Красива, грозна, няма значение. Пластичните хирурзи ще свършат работа като при мама, защото ако не се вземат мерки навреме, това дете ще стане точно копие на майка си. А, това вече е лошо.

Коментирай

ИНКОГНИТО КОМЕНТАРЧЕ ОТ ЕДНО ТАРИКАТЧЕ

преди 8 години

Са ВИДЯХ, ЧЕ КРИВОЗЪБАТА НИКОЛЕТА С ОТПУСНАТИТЕ БЕДРА Е КАЧИЛА СНИМКА НА ДЕБЕЛИЯ ЦВЕРГ, ЗВЕРА С ОБРАТНАТА ЗАХАПКА, ВЕЩИЦАТА ОТ ХЕЛОУИЙН, МЪРШАТА-СЕТИХТЕ ЛИ СЕ БЕ, АБЕ ЕДНА ТАКАВА МАЛКА ДЕБЕЛА И ГРОЗНА, ФЪФЛЕЩА ГАД...ЩЕ СЕ СЕТИТЕ ХИ ХИ ХИ

Коментирай

Ай

преди 8 години

Не обиждайте детето, особено с готините лафчета на Азъ, с които той описва Кучка Курвулета.

Коментирай

deteto e urodlivo

преди 8 години

Kvo se pravite na zashtitnici be zlobari, nikoleta sushto e bila dete, kvo znachenie ima za edin grozen tup bokluk dali e na 3 ili na 30? Uroda si e urod grozna debela svinq e i tochka po vaprosa!!!

Коментирай

ti da vidish

преди 8 години

Mursha s krila yaaayyyyy

Коментирай

Slon

преди 8 години

Е,добре де ама Плейн какво казва тогава по въпроса??Има ли връзка с тази или не?И тя в качеството си на каква го изпрати на летището със същите дрехи от предната вечер?Интересно ще е да чуем и неговата версия.

Коментирай

123

преди 8 години

я как е зинала курвата пак с отворена уста мисли си че е секси хахахах което е най-жалкото в случая, добре че мишо мед и направи снимката на фотошоп защото пачата си седя дома цяла вечер нали го няма валери балъка да плаща излизанията на курвата Мия дето са я ебали 60 годишните провиснали опикани старци за пари, и оня скапан италианец на който духа и и праща ари и престоя в италия Masimiliano Dorenzi, шиба я тоя прошляк даже си е татуирал никол и името на курвата николета по тялото

Коментирай

Baba Mara

преди 8 години

Искам само да кажа,че видях Николета без грим.УЖАССССССС!!!Хора нещо страшно е.Аз съм на 40години и нямам такива вдълбани бръчки от носа до брадата,както тя има.Това е страшно,че такова младо момиче изглежда така.От злоба ли,от простотия ли или от това,че е амортизирана,не знам обаче е страшна гледка.И очичките и едни такива малки гадни...въобще това момиче е женено за фотошопа,защото иначе и Тоца Крокодила е по-хубава и свежа.Ужас...ужас....

Коментирай

преди 8 години

Никол е сладко детенце, като всички деца на нейната възраст. Пази Боже да не тръгне по пътя на майка си! Aз имам три хлапета, но никога не бих си позволила да ги изтъпанча във Facebook. Роднини и приятели ги виждат или на живо или на снимки в личен еmail. ОК, изживява се като популярна личност, но детенцето защо трявба да е пред очите и в устите на широката публика?

Коментирай

..........

преди 8 години

Ima visnali buzi i litseto i e dosta podpuhnalo. Ogromna glove. Kas vrat i shirok grab. Nighto obshto s triagalnata fizionomia ot snimkite. Vinagi e roshava, s pricheska tip "koshnitsa"- varzano razdarpano kalbo na glavata, vinaga gleda losho i prezritelno i vinagi e s razmaktnati drehi. Pochti vinagi e s ogromni slanchevi ochila i si misli, che ne ia razpoznavat. Chudia se, zashto kato i e tooooolko hubavo tialoto, kakto se prehlasvat niakoi tuka, edin pat ne sam ia vijdala s kasa vpita roklichka, kakto e vinaga na nsimkite, a e vse s visnali danki ili antsuzi.

Коментирай

ti kakvo si?

преди 8 години

ti si po golqma mursha shtom narichash taka edno dete

Коментирай

bokluk

преди 8 години

bokluk

Коментирай

I ti si urodliv ama te turpim

преди 8 години

Ti pa kvo se nabirash be urungel??? Ti kato si urod kvo da napravia! Vzemi si tegli kurshuma maloumnqk prost..takuv oligofren nadali shte lipsva na niakoi

Коментирай

преди 8 години

Dai snimka, che ne ti vqrvam, babke

Коментирай

ani

преди 8 години

To tova e profesionalno izkriviavane,vechno da e s otvorena usta.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.