Херпес зостер мори Лили Иванова

2593
04 Януари 2017, 13:00От три години Лили Иванова се бори с коварно заболяване. Примата на поп музиката страда от херпес зостер, който си навлече от стрес, научи HotArena.


Заболяването е изключително опасно, защото уврежда нервната система и кожата. Човек се чувства слаб, прилошава му, понякога се повишава и температурата му.

Най-лошото е, че заболяването предизвиква и възпаление на нервните възли, а страдащият изпитва мъчителни болки, пише „Галерия”.

Лили пипнала вируса преди три години, малко преди грандиозния концерт в „Арена Армеец”. Примата естествено не искала и да чуе за болница и доктор, затова извикали специалист в дома й.

Лекарят я подложил на спешна терапия, а изпълнителката запазила проблема си в тайна от всички. Дори музикантите от оркестъра не разбрали, че певицата има проблем.

Едва на приема Лили си позволила да си тръгне бързо и се затваря в дома си, докато се възстанови напълно. Примата се хвали с желязно здраве, макар след това да получава още няколко пристъпа.

Родената в Кубрат звезда, редовно се консултира с лекари за състоянието си. Тя нито веднъж не се оплакала от състоянието си или от нечовешките болки.


Дипломираната сестра, която тази година ще навърши 78 години, досега не е влизала в болница за дълго и продължава да се радва на крепко здраве. Зад дълголетието й обаче се крие спартански режим–Лили спи по 12 часа, консумира само определени храни и яде мед постоянно.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени