Хигиена НУЛЕВА! Вижте как шеф Манчев готви!

2068
31 Август 2015, 13:00


Един от най-известните наши готвачи Иван Манчев не е чак такъв привърженик на хигиената, за какъвто се изкарва в предаването „Кошмари в кухнята“, научи HotArena.

 

След разказа на очевидец как Манчев готви, може гнус да ви хване.

 

Майсторът на черпака не си миел ръцете дори след излизане от тоалетна, а директно отивал на печката, пише „Всеки ден“.

 

За това свидетелстваха очевидци на гнусния навик на надебелелия напоследък тв водещ. Той бил забелязан през уикенда, по време на готварско събитие в София, да излиза от клозета, пропускайки да „уважи“ сапуна и водата.

 

Манчев бе основен герой в състезанието по правена на барбекю, организирано от голяма търговска верига. То се проведе в събота, в Южния парк на столицата.

 

Присъстващ на надпреварата по готвене разказа как шеф Манчев използвал на няколко пъти тоалетните в парка, без след това да отиде до специално сложените преносими мивки. „След като си свърши работата, директно се качи на сцената и започна да пипа храната, която състезателите приготвяха. Да те хване гнус да ядеш след това“, разказа очевидец. 

 

Манчев винаги е бил особено строг именно по отношение на хигиената в ресторантите, които инспектираше в „Кошмари в кухнята“. В шоуто, в което той трябваше да възкресява тръгнали към фалита кръчмета, топ кулинарят правеше неимоверни скандали, ако някой готвач не си мие ръцете през 15 минути или не готви с ръкавици.

 

Оказва се обаче, че явно подобни лоши примери са му повлияли и той самият е започнал да ги следва.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени