Хилда Казасян се грижи за дъщерята на Чочо като за свое дете

9120
09 Декември 2014, 13:04


Хилда Казасян се грижи да дъщерята на Чочо Попйорданов – Катя, разбра HotArena.net.

 

Певицата и бивша съпруга на актьора, който почина миналата година след нелеп инцидент, се грижи за малкото момиченце като свое дете и непрекъснато му пращала играчки и шоколади, пише в. „Всеки ден“.

 

Детенцет, което е изоставено в сиропиталище, винаги с радост приемало, когато някой му обръща внимание и затова заливало с усмивки леля Хилда. Чочо и последната жена до него – Даниела, осиновиха детето буквално дни преди нелепата смърт на актьора.

 

Той обаче не успя приживе да се порадва на Катето като неин баща, тъй като момиченцето дойде в дома му седмица след като актьорът си отиде. Попйорданов имаше бурна връзка и драматичен брак с Хилда Казасян, но дори след развода двамата останаха добри приятели и запазиха перфектни отношения. Хилда е близка и с последната жена на Чочо – Даниела, и между двете дори има симпатия, твърдят познати на талантливия актьор.

 

Отношенията между Хилда и Даниела не са нито лицемерни, нито куртоазни, напротив, между тях цари искреност, добавят източниците на „Всеки ден“. Двете жени на Петър Попйорданов дори се сближили след погребението му. Джаз певицата много искаше да има дете от Чочо. След кончината му тя призна, че по време на 7-годишната им връзка е имала три аборта от актьора.

 

„Първият аборт ни сплоти, вторият ни уплаши, третият ни раздели. Явно Господ реши, че не трябва да имаме деца с Попйорданов“, сподели преди месеци Хилда. Тя добави и че с него били по-скоро като брат и сестра, а не като мъж и жена. Самата певица не пести суперлативи за Даниела, наричайки я прекрасно същество.

 

Именно последната жена на Чочо бе негов отдушник и успя да го изкара от непрекъснатите запои. Колеги на Попйорданов казват, че Казасян страда за актьора наравно с Даниела. В момента дъщерята на големия Вили Казасян е щастлива с мъжа до себе си бизнесмена Пламен Иванов, който бе съпруг на тв водещата Валя Войкова. Хилда обаче не забравя Чочо и често ходи на гроба му.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени