Хипер ЛУКС! Мика роди в стая за 1100 долара на нощ (Подробности)

9965
29 Септември 2016, 15:00


Мика Стоичкова не само живее в супер лукс, но и ражда в такъв, узна HotArena.

 

1100 на нощ й е струвал престоят в един от най-тузарските медицински центрове в Маями.

 

Щастливата майка е избрала най-хубавата стая, която болницата предлага, към екстрите на която освен всичко друго е включена и гледка към парка, пише „Уикенд“. Цената е двойно колкото тази на стандартните стаи, които не се радват на толкова хубав изглед. За тях се плащат „само” по 550 долара на ден.

 

Медицинският център, в който Мика реши да ражда, се казва „Планината Синай”. В стаите си той предлага, освен луксозно обзавеждане и удобни мебели, достъп до интернет, специални фотосесии от първия ден на бебето, направени от професионален фотограф, консултации по кърмене, както и частна грижа за новороденото от квалифицирана медицинска сестра. За всичко без интернета се плаща допълнително.

 

Цените за услугите на медицинската сестра са за всяка отделна нейна услуга – смяна на пелени, къпане и т.н., и се договарят лично между нея и семейството.

 

За самото раждане не е ясно точно колко е платила Мика, защото болницата пази в дълбока тайна цените за тези услуги. Сигурно е в пъти колкото цената на стаята й. Вероятно тези разходи се покриват от медицинската й застраховка.

 

Така или иначе, голямото момиче на Христо Стоичков се е разполагало като принцеса в деня на раждането си и със сигурност е получило съответните на звездното й положение грижи. Тя удържа на обещанието да кръсти детето на своята майка Мариана, само че за целта избра крайно съкратен вариант на името й – Миа. Много от клюкарите в България дори подхвърлиха, че бебето е кръстено не само на баба си, но и на майка си – Миа от Михаела.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxaaaaaaaa
Преди 1 година
0
Точно така,кръстиха го Светльо ,на дедо му Ламби!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени