Хлапетата в „Големите надежди“ – уредени (Деца на музиканти и артисти)

2114
07 Април 2014, 12:00


Преобладаващата част от малките участници в предаването за талантливи деца „Големите надежди” са там с връзки. Децата са наследници на музиканти, певци и артисти, или пък на техни приятели, научи HotArena.net.

 

У нас всички в арт средите се познават, така че не е трудно някой малуган да бъде уреден, коментират недоволни родители. Макар добре да се справят на сцената, не е честно спрямо останалите, на всяко дете трябва да се даде шанс, смятат хора, присъствали на кастингите. Оказва се, че дори в случаите, когато в родата няма нито един музикант, се намесва някой от учителите на детето или музикалния педагог и пак удря по едно рамо да го вземат в предаването, пише в. „Всеки ден“.

 

Въпреки че на сцената всичко изглежда много добронамерено, зад кулисите се води жестока конкуренция.

 

„При подбора на децата се явиха стотици семейства, може да се каже, че почти нямаше случай някое дете да не може да пее, накрая и сами виждате като се представят хлапетата, че все са родени в музикални семейства или родителите им са връзкари”, разкриха запознати с кухнята на продукцията.

 

Много малка част от „надеждите” са там само заради таланта си. Организаторите на формата пък се оправдавали с това, че малчуганите от музикални семейства наследявали уменията на предците си и било съвсем логично именно такива участници да стигат до финала. Родителите на „обикновените” деца обаче настоявали, че не е справедливо и твърдели, че голям певец може да се роди във всяко семейство, а отказът в тази крехка възраст можел да ги откаже от музиката завинаги.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени