Ходжа върнал Емилия от оня свят

6998
28 Март 2011, 10:37


Ходжа от затънтено село в Пиринския край спасил живота на фолкпевицата Емилия. Историята, от която побиват тръпки, е от преди 3-4 лета, но чак сега излиза на яве. 

 

Малко преди поредното лятно турне на "Пайнер" половинката на футболния президент на Локо (Пловдив) Коко Динев започнала без причина да припада. Изследванията в болницата били отлични и никой не можел да назове причината за неразположението на Емилия.

 

Въпреки здравословните си проблеми певицата заминала с колежките си на турнето, а на един от първите концерти пяла седнала от страх, че ако стане, ще се строполи на сцената.

 

Предположенията, че Емилия е бременна от Коко, се оказали безплодни. Магия от съперница? Проклятие? Какво? След като никой не успял да отговори на въпросите, Динев качил половинката си в колата и право в Пиринското село при ходжата.

 

Емилия останала насаме с него в тъмна стаичка. "Той дори не ме погледна. През цялото време пишеше мълчаливо някакви йероглифи върху лист хартия. Сгъна листа, подаде ми го и ми поръча да го нося със себе си. Било амулет. Коко и до днес ми казва, че този човек наистина ми е помогнал", разказва историята Емилия пред "Стори", а след визитата при мистериозния старец проблемите й изчезнали.

 

В същия ден ходжата й предрекъл, че ще има син. Така и станало...

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
автогол
преди 7 години
-1
Магия от простата ти глава! На списанието на Плебой с Емилия!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени