Хората изригнаха: Да не правим Мис Силикон за крокодили!? Спрете този конкурс за франкенщайни! (Шок снимки + кадри на победителката)

https://hotarena.net/pod-pricel/horata-izrignaha-da-ne-pravim-mis-silikon-za-krokodili-sprete-tozi-konkurs-za-frankenshtaini HotArena.net
Хората изригнаха: Да не правим Мис Силикон за крокодили!? Спрете този конкурс за франкенщайни! (Шок снимки + кадри на победителката)

Конкурса за силиконови крокодили се проведе снощи, а победителката, достойна за франкенщайнския приз, е налице – Виктория Петрова  е новата „Мис Силикон 2017“, узна HotArena.

 

Виктория дори може да се нарече новата Джулиана Гани, тъй като и двете са еднакво плашещи. Да не забравяме, че и Гани е носителка на този не толкова изискан етикет.

 

 

21-годишната Петрова след 3 тура и размятане на 850 кубика силикон, взе, че спечели. Момичето все още е студентка, и подобно на всички псевдомоделки в България, иска да стане дизайнерка.

 

 

Виктория грабна ваучер от 5 000 лв. за процедури в клиника за пластични операции и най-вероятно ще се възползва, като прибави към общия си обем гърди още 400 кубика. Другият вариант е да ги дари.

 

 

Подгласничките й също изглеждат като крокодили. Вероника Никифорова, например, е наляла 1000 кубика в гърдите си, но за да подобри физиономията си нищо не е направила. Другата пък е Снежанка Петрова, чието описание не се различава от това на предните две – отново достоен участник в конкурса за Франкенщайни.

 

 

Хората са възмутени, че от 8 години насам няма кой да спре тази пословична сбирщина от прости и объркани девойки, които не са открили себе си и изглежда никога няма да узнаят с каква е целта на съществуването им. Дори според критиците тази надпревара не може да се нарече, че е приятна за гледане и изобщо няма нищо красиво в нея.

7 Коментара

тъпанари

преди 6 години

А защо като е потресаваща се пише за Гани и има новини свързани с нея

Коментирай

баце роман

преди 6 години

Хора първо никой не ви е карал да отразявате във вашия скапан сайт това събитие . Второ Джулиана Гани постояно е тук с новини около нея . Трето повечето ви новини има правописни грешки като на първокласник. 4 новините ви са измислени и са взети от фейсбук . 5 снимките които качвате тук отново са взети от фейсбук и е сложен някъв мизерен текст . Така че да обиждате няма смисъл . Всеки знае че вашия сайт за нищо не става с тези глупави новини . Вашия екип най вероятно р събран от кол и въже , за да допукат толкова правописни грешки .

Коментирай

хах

преди 6 години

Ти ли си бе Гани, изрод безподобен :D

Коментирай

Роро

преди 6 години

За разлика от Гани, победителката ива нещо под косата.

Коментирай

баце роман

преди 6 години

Я съм бе урод това е смаата истина . Глупавия сайт пуска новини за Гани , а същевремнно плюе по нея . Естествено , като няма какво да пуснеш и няма какво да мислиш това е

Коментирай

хихохи

преди 6 години

колкото и да плюеш, няма да ти плащаме, не сме отварачката

Коментирай

екмекзис пехливан

преди 6 години

отрепки гнусни малоумни без изключения

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.