Хормони надуха Деси Слава! Фолк дивата в паника, след като качи 10 кила за броени седмици

https://hotarena.net/laifstail/hormoni-naduha-desi-slava-folk-divata-v-panika-sled-kato-kachi-10-kila-za-broeni-sedmici HotArena.net
Хормони надуха Деси Слава! Фолк дивата в паника, след като качи 10 кила за броени седмици

Хормонални промени са надули бременната Деси Слава с повече от 10 кила за броени седмици, узна HotArena.

 

Певицата изглежда като в края на петия месец и дори в шестия на бременността, а всъщност все още не бил минал дори третият. Огромните промени във фигурата й хвърляли в паника изпълнителката, която съвсем доскоро се водеше една от най-сексапилните в жанра. В момента краката й са заприличали на римски колони, гърдите й са станали двойни, лицето й е като на житената питка.

 

Коремчето не оставя никакво съмнение, че в него расте бебе, нищо, че има цели 6 месеца, докато се роди. Певицата не смеела да си помисли колко ще качи, докато дойде време за раждане, след като още от сега прилича на балон, писа „Уикенд“.

 

Изпадала в паника дали изобщо някога ще успее да свали всичките тези излишни килограми, които натрупа за отрицателно време. Уж не ядяла много, но пък имала забавен метаболизъм, влседствие на хормоите от бременността.

 

Говори се, че макар да е желано, бебето не било планирано. Малко преди да забременнее Деси била на диета, с надеждата, че ще си върне предишните си форми. Щом научила, веднага спряла с хранителните режими.

7 Коментара

НиЛо

преди 6 години

Ostavete jenata,bremenna e normalno da e edrichka.Mnogo e sladka

Коментирай

к.т.

преди 6 години

Беше сексапилна и слабичка в началото на кариерата си. Тя все е на диета,а изглежда ката слон. И ако си мисли че младока набор на сина й ще и бъде верен цял живот страшно много греши и суга ме шарят очите

Коментирай

Курчо

преди 6 години

Кой я слуша тази лелка дърта курва бебе ще ражда смешница и то от какъв няма мозък

Коментирай

neli

преди 6 години

ужасни сте! жената е бременна !ще качи колкото трябва да качи ! важното е тя да е добре както и детето.не е фотомодел,а певица ! и никога не е парадирала с външния си вид и не се е вживялава като модна икона ,както много други

Коментирай

кати

преди 6 години

Ти да не и светиш,бе,та с лека ръка я наричаш курва!Много сте смели това б мъжете,искате да изчукате всичко що мърда,а после честна жена за съпруга искате.........ахахха,да ама не! Кой я слуша,слуша!Харесват я хората.включително и аз!Уникален талант,за разлика от много нейни колежки тя може да пее всичко и го доказа! Лелка не е ,лелка може да е майка ти на някого,Десислава е млада жена,която може да роди и го иска!Пожелавам и здраво бебче , лека бременност и раждане!От кого ще ражда,решението си е само нейно,теб какво те бърка ,нали ти няма да раждаш.........ахахаххах!Смешник!

Коментирай

Ххх

преди 6 години

Мале каква злоба и то срещу бременна жена ... всички сте превъртели

Коментирай

Мая

преди 6 години

Защо се занимавате с жената. Тя наистина е бременна и не в трети , а в шести месец. Нормално е да има корем който да личи. Оставете хората да си живеят живота и спрете да си ровите носовете навсякъде .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.