Хормони тресат Би Ти Ви! Лили Боянова и Виктория Петрова баджаначки

4700
02 Октомври 2016, 16:00


Най-красивата новинарка в Би Ти Ви Лиляна Боянова, върти любов с бившия съпруг на колежката си Виктория Петрова, научи HotArena.

Лили се залюбила с оператора Добромир Иванов, който преди 8 години бе женен за най-голямата й конкурентка – Виктория Петрова. Боянова и любимият й често се усам отявали в личния й кабинет, където по време на късните дежурства ключът бил завъртан  от вътрешната страна на стаята.

„За никого в канала не е тайна, че нощните дежурства най-често са едно безкрайно и скучновато нищоправене. Репортери и оператори пият кафета по цяла нощ и най-много веднъж в година се случва нещо извънредно, за да хукнат екипите по задачи. Но явно Лили не е скучала”, говорят под сурдинка колегите на журналисткатa.

Преди да развалят  отношенията помежду си, Лили и Добри винаги държали дежурствата им в месечния график да съвпадат.  От няколко месеца обаче говорителката и оператора били разделени. Двамата се поздравявали вяло из коридорите на телевизията и вече категорично избягвали да са в един екип. Сърцето на Лили било все още свободно, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени