Хормоните бушуват! Загорели девойка откраднаха голия Деян Донков

1477
28 Октомври 2017, 11:29


Деян Донков подпали страстите с поредна провокация, научи HotArena.


Сесксимволът на родния театър Деян Донков се завърна триумфално с нова главна роля. Подбирайки винаги чудати образи, този път Динката се преобрази в скандалния Калигула. Още преди официалната премиера на сцената на "Народния театър" се разшумя доста около постановката. А причината е постерът за представлението. Със сигурност такъв не сме виждали отдавна!


Нa него състарилият се рязко с последните години Донков позира като мъжко копие на Венера Миловска чисто гол. Интимните части на актьора буквално са изрязано от кадъра, защото иначе щяха да са богато на показ. Въпреки тази подробности, плакакът се оказа обект на неочаквна интерес от страна на нежния пол. Дори се стигнало до истински прецедент в Храма на Мелпомена!


Загорели фенки на Деян си позволили да свият постера за постановката от една от касите на Народния. Това се случило дни преди премиерата. Касиерката останала смаяна от неочакваната кражба, приета с чувство за хумор. След няколко часа изненадата била още по-голяма, когато тийнейджърките почувствали вина и върнали парчето хартия на театъра. Обяснили, че много харесват Динката, особено когато е гол, и искали да му се радват и вкъщи


А голият актьор определено успя да постигне целта си със смелата провокация, която е негова идея. Билетите за представлението са разпродадени за отрицателно време за следващите няколко постановки. Успелите да присъстват на премиерата на "Калигула" пък останали буквално смаяни при вида на разхождащия се чисто гол на сцената Донков, пише "Телеграф".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
❆ ❆ ❆
Преди 1 година
0
Името е Венера Милоска, уважаеми автори, по името на древния град Милос, намиращ се на остров Милос - никакво "В" няма място тук. Това поне, ако толкова не го знаете, можеше да го проверите за по-малко от половин минута.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени