Хрантутникът Тачо легна на сестринското рамо

1865
04 Септември 2015, 14:46


Натиреният от Жени Калканджиева заради изневерите си Тачо е стигнал до просешка тояга и се надява на милостиня от сестра си Светлана, която живее в Испания, разбра HotArena.


Забежките със Зорница Линдарева и последвалият развод с шестата по красота в света оставиха Тачо на улицата. Той спи при приятели, които се смиляват над него.

 

Освен че се скита немил-недраг, Стефан през повечето време е и пиян. Парите, които сестра му му изпращала, за да може да преживява, той изпивал по кръчмите, пише "Галерия".

 

След раздялата и публичното унижение Жени била твърдо решена да иска издръжка от Тачо за сина им Жорко. Окаяното финансово състояние на бившия ѝ съпруг, на когото явно е под нивото да се хване на работа, отказало миската от идеята.

 

Шефката на „Визаж” твърдо е решила, че не просто не иска нищо от бившия си любим, а и не желае детето ѝ да поддържа контакти с баща си, който може да му повлияе единствено негативно. Все пак кръчмите не са най-подходящото място за едно подраставащо момче, което попива всичко.

 

За последно може би Тачо и Жорко прекараха повече време заедно на гости на Светлана в Испания. Жени направила финален компромис, най-вече, защото имала доверие на сестрата на бившия си възлюбен.

 

Тяхната дружба обаче също се пропукала покрай изневерите с Линдарева, когато Светла застанала зад брат си. Сега Жени е решена да си го върне на Тачо като го отдалечи от сина му.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НиЛо
преди 2 години
0
Това не е вярно.Стига сте лъгали.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени