Христина на Благо остана само с едно Порше (Търси си работа, за да изхранва децата)

4631
13 Август 2014, 16:30


Преувеличени се оказаха слуховете, че жената на серийния прелюбодеец Благо Георгиев – Христина, го притиска за огромна издръжка, научи HotArena.net.

 

След като го хвана да й изневерява с поредната – еротичната танцьорка Биляна Евгениева, Витанова изгони бащата на децата си от дома им.

 

От общото им недвижимо имущество бившата гимнастичка запазила единствено „Поршето“, което Джизъса й подари при раждането на второто им бебе миналата година.

 

Дълго се шумеше, че Благо е оставил на Хриси целия си автопарк, но това се оказа лъжа, пише в. „Галерия“.

 

Съседите на Витанова разправят, че тя всяка сутрин води дъщеря си Йоана на детска градина с возилото и после хуквала по задачи.

 

Напоследък Христина подновявала контактите с приятелките си в София, надявайки се някоя от тях да й удари едно рамо, за да започне някакъв бизнес.

 

„Иначе няма как да си гледа децата. Не ще да чуе за Благой. Той е обещал издръжка, но в момента отношенията им са много изострени и не се знае какво ще й даде. Те не е работила и ден в живота си и сега не знае какво да подхване“, обясняват близки на бившата гимнастичка.

 

Двете с най-добрата й приятелка Алисия осъществявали някогашната мечта – собствена линия дрехи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
тошко
преди 3 години
0
Тая живее в Горна баня в къща палат който Благой е оставил казвам го това със сигурност защото живея близо до тях така че не се кахърете изобщо за нея защото и Благой непрекъснато и дава пари а скоро я видях направила си е пак устата това не е да нямаш пари,преди две седмици обикаляше морето това да не е без пари единственото верно в статията е че тя изобщо не е работила
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ohhh
преди 3 години
-1
Горката.,чак ми се доплака останала само с едно порше,а колко многодетни самотни майки ходят на работа с трамвая и живеят на квартира
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени