Христина на Благо умира от кеф заради раздялата му с Куини (Демонстрира задоволство в социалните мрежи)

https://hotarena.net/laifstail/hristina-na-blago-umira-ot-kef-zaradi-razdialata-mu-s-kuini HotArena.net
Христина на Благо умира от кеф заради раздялата му с Куини (Демонстрира задоволство в социалните мрежи)

Майката на двете деца на футболиста Благой Георгиев Христина Витанова рядко публикува свои фотоси в социалните мрежи.

 

Активна е в редки случаи, например като този – гръмва новината, че бившият й е зарязал 18-годишното си гадже, а на следващия ден – Хриси с фото, усмихната до уши. Случайно съвпадение ли е, или е целенасочено, чуди се HotArena!

 

Според столични клюкари Витанова много трудно е преживяла, че Георгиев я замени за току-що навършило пълнолетие момиче. Ревнувала и от факта, че когато Благо си идвал в България, обръщал по-малко внимание на децата си, заради Куини, която му отвличала мислите и ума.

 

Гимнастичката се вбесила и от думите на младата девойка, че малката „ще даде на Джизъса всичко онова, от което бившите му гаджета са го лишили“.

 

Николова искаше да изтъкне, че ще бъде много по-добра от някогашните любови на футболиста.

 

Затова сега Христина ликувала, че повярвалата си госпожичка вече е бита карта. Е, и усмивката й го издава!

 

Вече се появиха твърдения, че Благо всъщност има нова изгора, в която бил влюбен до уши. Заради нея е бил шута на ученичката, по която уж също беше луд. Скоро истината ще излезе наяве!

19 Коментара

Istina

преди 8 години

Kakvi sa tezi ujasnki relefi po krakata i? Skoro imashe neini snimki ot fotosesiq za nqkakvi parcalki i krakata i bqha perfektni i bezkraini, a na jivo qvno deistvitelnoosta e druga. Toq fotoshop vurshi polovinata rabota na prirodata veche, predi godini beshe moderno da si estestven i da pokazvash prirodni kachestva, dnes moje da si grozen, debel, celuliten na jivo, no na snimki zaprilichvash na model ot modnite podiumi za minuti. Drug vupros e, tazi koq vsushtnost e, zashto se zanimava obshtestvoto s merkantilni upotrebeni i mnogo grozno zarqzani jenici- tip parcal za pod. Sled tolkova gavri s neq ne q li hvana sram da se pokazva vse oshte. Taka se izgavriha s neq q tq ne moje da go proumee i da si vzeme pouka. Koi znae na koi, kakvo mu e svurshila za da i kupqt chantichkata i obuvchicite. Tq normalna rabota ne v legnalo polojenie dali nqkoga e vurshila?

Коментирай

Истина? Истински могат да са само фактите. горния коментар е мнение,а не факт!!!

преди 8 години

И като са се гаврили с нея какво? Да спре да живее ли? Да се показва? Това са снимки от личния й профил, който не иска да не гледа. Да съжалява и да се срамува този който се е гаврил с нея. Майка на две деца, млада жена. Нека продължи живота си. Не е никаква, за да съм и фенка, затова не смятам да я съдя, да обсъждам живота й и каквото и да е. Разбирам пристрастието на сайта, тъй като определено се вижда на кого симпатизират.

Коментирай

3

преди 8 години

Mnogo grozna v krakata

Коментирай

Istina

преди 8 години

Taka, znachi tova mojeshe i da e vqrno, koeto ste napisul purviqt put, kogato q zarqzaha bremenna s dete, no sled kato zaradi pari i koli zagurbi samouvajenieto si i chestta si i pak se vurna pri toq deto q napravi za smqh i pak mu rodi novo dete, tova veche prelq chashata i v tozi moment tq sama dori se podigra na sebe si kato jena, na chuvstvata si i na decata si dori. Edna normalna jena shteshe da ima pone malko samouvajenie, shteshe da go otreje nevernika sled purvata razdqla, shteshe da se vzeme v ruce, da pochne rabota, s koqto da izhranva deteto si i da ima samochuvstvie pred horata. No poneje e po-lesno da si jena na nqkakuv si, dori i izostavena i da mu qdesh i piesh parite, zatova tq taka inpostupi, ne mi obqsnqvaite kolko e bila mlada i hubava. Tova ne sa jeni, tova sa mujki iztrivalki, koito za pari shte se napravqt i na kucheta v krakata na plashtachite.

Коментирай

отговор

преди 8 години

Ама вие да не мислите, че нещата стават така лесно. Първо когато обичаш някой и си бил толкова време с него, имате и дете -ПРОЩАВАШ и даваш шанс. На теория разбира се, че е трябвало да го зарежи. Но човек който обича няма така лесно да затвори страница от живота си. Второ - зарязана или не, не е лесно да започнеш работа като си с 2 малки деца, като нямаш квалификация и опит. Изисква се време. Ако не познавате човека просто не го винете. Затове сме хора - грешим, поправяме се, пак грешим и така. В крайна сметка има личности в хайлайф средите които доста повече дразнят.

Коментирай

cv

преди 8 години

Kaĸ нямa дa ce yxили жeнaтa? Eдин дeн пpeз живoтa cи нe e paбoтилa, aмa ce e нaтъĸмилa c oбyвĸи Baлeнтинo на снимката. Дpyгитe фyтбoлни cъпpyги пoнe oт ĸyмoвa cpaмa ce зaнимaвaт c нeщo я бyтиĸ, я caлoн, a тaзи нямa бpaтчe...Maшинa зa лaйнa.

Коментирай

xaxa

преди 8 години

Тая жена има ръце като лопати. Всеки к.р в нейните ръце ще изглежда ню ню...

Коментирай

mnogo si razpluta qvno

преди 8 години

По тези както ги нарекохте релефи си личи,че жената тренира.Не са релефи а мускули...много малко са жените можещи да се похвалят с тяло като нейното.Явно на вас паласките и мазнотията с ви в повече....

Коментирай

не става

преди 8 години

Нали е била гимнастичка,а е с много грозно тяло,дебеличка,много силикони сложила какво ли не ,но пак не става,ако ще цялата в злато да се облече не ми харисва

Коментирай

bokluk

преди 8 години

az sum i kolejka ot gimnastikata i moga da vi kaja,che tq tolkova promeni e napravila po sebe se che nemoje chovek da q poznaea megdu drugoto e pulen bokluk

Коментирай

Istina

преди 8 години

Znaete li koe mi e mnooogo strnno? Nqma nito edin hubav komentar za neq v tazi i drugi statii za neq, qsno si lichi, che horata ne q haresvat i drazni vsicgki s ligavoto si murzelivo durjanie, snishto smisleno svursheno v tozi jivot, a ima po 20 minusa na vseki komentar! Kato tolkova vi haresva Hristinka napishete neshto pohvalno za neq de. Zashto samo puskate minusi? Ili tova e samata hristinka otbelqzva minusi na komentarite, koito ne haresva? Znam q kolko se "griji" za decata si, hich ne se zanimava s tqh, samo si opravq kosata i pravi cupenki. Tova ne e maika, no tq shte si go razbere edin den, kogato i porastnat decata i stanat sushtite leketa kato roditelite si. Vsichko v tozi jivot se vrushta, nqma strashno. A shto se otnasq do tova, che s dve deca ne mojesh da pochnesh lesno rabota- kogato ti se naloji v jivota shte pochnesh rabota ili uchilishte za da pridobiesh umeniq. Vinagi ima nachini, no drugiqt variant da lapash p***ki e po-lesniqt. Za tam obrazovanie ne trqbva, samo da si prazniglava merkantilna k*rva.

Коментирай

kjhb

преди 8 години

има аптека?

Коментирай

htf

преди 8 години

Е тя не може да се усмихва или да бъде щастлива? Освен да и се забрани да бъде щастлива, когато бившия и не е щастлив. И никакви усмивки по снимки... тъй като тази статия е пак съчинение по картинка....

Коментирай

mnogo si selska cupenka hahahah

преди 8 години

q si ebi mikata be kopele zlobno bedno gledai si tvoite laina tam i ne komentirai jenite ot hailaifa deto me4taesh d asi kato tqh

Коментирай

edna

преди 8 години

На мен пьк винаги ми е харесвала.Не се натрапва,като някои,,,,,И не мога да си обясня каква е тази злоба срещу нея.

Коментирай

5

преди 8 години

Аптека има Елеонора Манчева. Бъркаш съпругите.

Коментирай

:D

преди 8 години

Tooooochno, tochno za hristinks si mchtaq. :D:D:D napravo se razsmqh ot surce. Mrusni bokluci na nikoi ne mu trqbvat, a i tolkova dolna samo hristinka moje da e.

Коментирай

Х

преди 8 години

С МЕНТЕТА ОБУВКИ И ЧАНТА.

Коментирай

божее

преди 8 години

Леле колко сте злобнички само! Да може да има корекции, но не веднъж съм я виждала на живо и изглежда уникално, има две деца но вади брутално тяло! Куини не може да и стъпи на малкият пръст на Христина!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.