Христина на Благой теши Алисия! Певицата в депресия след раздялата с Ники

https://hotarena.net/laifstail/hristina-na-blagoi-teshi-alisiia-pevicata-v-depresiia-sled-razdialata-s-niki HotArena.net
Христина на Благой теши Алисия! Певицата в депресия след раздялата с Ники

Бившата на Благой Георгиев утешава най-добрата си приятелка Алисия след раздялата й с Ники Михайлов.

 

Христина Витанова е неотлъчно до фолк певицата в поредния тежък момент в живота й, видя HotArena.

 

Близки до Алисия разкриват, че много трудно приема раздялата с Ники. Точно преди 5 години по същия начин тя се раздели с бащата на детето си Валери Божинов, след като го хвана в изневяра.

 

Тогава обаче певицата не си взе поука и днес отново бърше сълзи. Михайлов й кръшна с пловдивчанката Мария Лечева и този път Алисия избра да не му прости.

 

След четирите години връзка певицата е в депресия от раздялата. „Ники и Валерко бяха много близки. Малкият го приемаше като баща и сега му е тежко. Може би Али страда повече заради детето“, разкриват запознати.

 

Сега Христина е плътно до нея – все пак има доста да й се реваншира за времето, когато певицата й помагаше в разделите с Благой Георгиев.

 

Алисия също два пъти застава до гимнастичката в трудните й моменти. Единия път бе през 2010 г., когато Христина бе зарязана бременна с дъщеричката им Йоана. След година тя прости на футболиста и двамата се събраха, ала не след дълго плейбоят отново й изневери, този път с годеницата на Христо Сираков Биляна Евгениева.

7 Коментара

Samo da popitam?

преди 9 години

Тогава обаче певицата не си взе поука и днес отново бърше сълзи. - Koi i na kogo dava garantciq,che choveka do nego shte se darji korekno i nqma da tragne da mu izneverqva?!Koi e zastraxovan ot podobno neshto?Zashto ne pishete,che Cvetelina Qneva e xvanala svoqta dobra priqtelka GniLocha da pishe liubovni SMSi na Delian Peevski?

Коментирай

А3

преди 9 години

Прав/а си, Николета се слага на Пеевски, и именно заради това има предаване все още - а не защото е талантлива или интересна. Не че има любов помежду им - Николета е курва, която цоца пари и дивиденти, а Пеевски просто я е*е.

Коментирай

3

преди 9 години

Dve kurvi se uteshavat,taka im se pada i na dvete selqnki.

Коментирай

Банални

преди 9 години

Нещо очаквано. Вие винаги след нечия раздяла обявявате човек за отчаян, депресиран, самотен, погрознял и т.н. и все някой го утешава. Алисия не е, и няма да бъде в депресия, нито някой ще се налага да я теши. Видях в онзи ден в едно заведение в София с тази Христина и с другата и приятелка Александра. Момичетата видимо се забавляваха и докато нейните приятелки, често щтракаха с телефоните си, Алисия нито веднъж не погледна към телефона си, и извода е, че нито чака някой да и се обади, нито удостоява хората с иформация - къде е, какво прави, какво яде и т.н както правят мноого други. Така, че ще е добре да сте 1/100 запознати с нещо, което пишете, а не да си ги смучите новините от пръстите на ръцете и краката. Малоумници!

Коментирай

Ужас

преди 9 години

винаги ме е отвращавал средностатистическия човек като теб - прост, злобен и заядлив, седнал да плюе! Обиждай, но никога няма да имаш техния живот. А "селянки" е дума, която няма нищо общо с тях и описва идеално теб - манталитета и писането ти е доста красноречиво. Противен хейтър!

Коментирай

Смяяяях

преди 9 години

абе тия Хотарена ще кажеш, че феновете им са някакви подрастващи. Какво е това мислене, какви са тия новини за бавноразвиващи - не си взела поука? Дай да си няма вече приятел, щото веднъж не се е получило? Хахахахаха. Обиждате не само себе си, но и аудиторията ви, която ви чете единствено, за да ви се подиграва. А самия факт, че под глупавите ви новини няма име на автор е още по-показателно.

Коментирай

Prosto nqkoi

преди 9 години

Ne moga da razbera, zashto nie bylgarite trqbva VINAGI da tyrsim loshoto vyv vsichko. Ok, tq go e zarqzala, toi q zarqzal nqma znachenie. Kakto se pishe v edin ot komentarite otdolu, koi mamka mu moje da byde zastrahovan ot iznevqra ot lubim chovek? Zashto vinagi trqbva da ima vinovni i zashto vinagi trqbva nqkoi da se chuvstva ili izglejda zle che na nas da ni e dobre? Dori i Alisia da tyrsi nqkakva uteha v Hristina, ne vijdam nishto losho. Nqma da se promenim nie, zlobni sme i zlobni shte si ostanem qvno...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.