Христина по стъпките на бившия си Благо – вдига СВАТБА! (Витанова се похвали с годежен пръстен от Младен Самуилов)

https://hotarena.net/laifstail/hristina-po-stapkite-na-bivshiia-si-blago-vdiga-svatba HotArena.net
Христина по стъпките на бившия си Благо – вдига СВАТБА! (Витанова се похвали с годежен пръстен от Младен Самуилов)

Христина Витанова ще последва примера на своя бивш партньор, от когото има две хубави дечица, и по всичко личи, че е готова и тя да мине за пръв път под венчилото, видя HotArena.

 

Бившата гимнастичка публикува ново фото в социалните мрежи, на което се вижда бижу върху безименния пръст на дясната й ръка.

 

Добре осведомени източници довериха пред HotArena, че мъжът, който е подарил пръстена на Витанова, е милионерският наследник Младен Самуилов.

 

Напомняме ви, че за връзка между паралията и брюнетката се заговори още миналото лято. Двамата бяха засечени в морския курорт Лозенец да отмарят под слънчевите лъчи.

 

Именно с него Христина посрещна и Новата (скоро ще е „старата“) година – 2014 - в Дубай, и за да дразни бившия си Благо, се снима в същия ресторант, в който малко по-рано той беше завел тогавашната си приятелка – Куини-Алис.

 

Малко след това Самуилов я разкара заради хубавица на име Деница, на която се порадва в Сингапур и о-в Бали. Витанова пък се утеши с ММА боец, близък авер на Любо Чука.

 

Изглежда старата любов не е хванала ръжда, а напротив. Отношенията на Хриси и Младен са станали по-сериозни, щом се е стигнало и до годежен пръстен...

 

Това ще е първото подобно голямо събитие за нея, освен раждането на двете й деца, тъй като така и не успя да получи предложение техния баща. Георгиев си намери и друга сродна душа, на която сметна, че заслужава много повече от Христина, да й се врече във вярност и любов завинаги.

9 Коментара

abe ei

преди 8 години

Tupaci kak ne razbrahte che mladen e s denica rumdnova ot 5 godini mamicata da vi eba lujliva, s prust nd d pipal hristina, drug e mujut do neq baluci sjapani, proverete si infoto

Коментирай

кати

преди 8 години

Само да вметна,че 2014 отдавна е стара...........Предстои да изпратим,2015! А това за Витанова и милионерският наследник,е поредната глупава измислица!

Коментирай

колежка от залата

преди 8 години

който и мъж да е с Христина е най-големия тъпак както и тя,добре е че футболиста я издържа,че инаече как ще ходи насам натам без парички незнам,но тя си търси такива мъже да имат пари,защото на 33-34 години,още не работи е това му се казва страшен мързел

Коментирай

bivsh lubovnik

преди 8 години

Koi shte q vzeme taq,moje da pokazva kakvito si iska prusteni no samo shte pokazva i shte si stoi cql jivot sama taq kude polovin Sofiq q mina v tova chislo i az

Коментирай

Nnnn

преди 8 години

Parcal gnusen,mina te celiq svqt...a si maika!!!! Glupava zlatotarsachka

Коментирай

Qqq

преди 8 години

normalno, Mladen samuilov ima akal pone, drug e bezmozachniq:D nqkoi totalen balak

Коментирай

Qqq

преди 8 години

haha moite izvineniq,no ti si go proveri... Eba q ne samo Mladen, ne samo Birmata, ne samo narkoplasiora do rado ami i koi znae oshte kolko

Коментирай

Uuuuuuuuuuuu tctctc

преди 8 години

Мяса на турска ханъм :D

Коментирай

HAHHA

преди 8 години

ABSOLUTNO VERNO V TOVA CHISLO I AZ SUM Q MINAVAL

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.