Христина проговори: Без Благо ми е супер! Разкри как Алисия я е утешавала, не отрече за връзки с олигарси

https://hotarena.net/pod-pricel/hristina-progovori-bez-blago-mi-e-super-razkri-kak-alisiia-ia-e-uteshavala-ne-otreche-za-vrazki-s-oligarsi HotArena.net
Христина проговори: Без Благо ми е супер! Разкри как Алисия я е утешавала, не отрече за връзки с олигарси

Година след раздялата с Благой Георгиев, Христина Витанова наруши мълчанието си. Известната гимнастичка проговори и сподели своята история за раздялата им, без да губи личното си достойнство и като сподели своята позиция, без да крие нищо, видя HotArena.

Щастливо разведени

Христина Витанова и до днес не крие, че е била силно влюбена в Благой Георгиев години наред. „Той ми беше първият, беше и баща на децата ми, не може да бъде по-различно“, разказва гимнастичката пред списание Story. Раздялата им е болезнена за нея, но тя е щастлива, че е открила свободата си.

Година след раздялата им, Христина е категорична, че е открила щастието, спокойствието и най-вече е подредила живота си. Тя отрича да иска да си го върне, признавайки, че откакто са разделени поддържат прекрасни отношения.

„Имаме прекрасни отношения с Благо. Всеки ден се чуваме по телефона заради Йоана и Давид. Отдавна не се бъркаме в личния живот един на друг. Чувствам се чудесно без него“, коментира тя.


Днес двойката е щастливо разделена, но при предишната им раздяла отношенията им не бяха толкова розови.

Първия път двамата се разделиха, през 2010 година, когато Христина е бременна с дъщеря им Йоана. Тогава футболистът я зарязва бременна, за да се отдаде на лудории навръх Коледа с фолк певицата Лияна.

Скандалът е огромен, а Христина трудно преживява този момент. „Беше един ужасен период, само аз си знам какво съм преживяла, през какво минах и колко ми струваше. Това, че бях бременна ми помогна да не падна духом и да продължа с гордо вдигната глава.“, разкрива Витанова.

„Никога не съм си представяла, че ще бъда самотна майка и семейството ми няма да е в пълен състав“, сподели тогава Христина Витанова. Към днешна дата обаче планира свободно бъдещето си и е щастлива, че има подкрепата на семейството си.

След първия и втория път, когато с Благой се разделят, Христина признава, че разчита на най-добрата си приятелка Алисия. Двете са изключително близки и певицата я подкрепя във всичко, след като Христина се разделя с Благой Георгиев.

Новото начало


В момента всеки живее, както му харесва и не се бъркат един на друг. Доскоро името на Христина Витанова бе свързвано с това на Младен Самуилов, син на петролния бос Жоро Самуилов.


Двамата бяха изловени заедно в Лозенец миналото лято, а още тогава тръгнаха слухове, че именно Младен е в основата на раздялата между Христина и Благой. Витанова обаче нито потвърждава, нито отрича, че има връзка със сина на петролния бизнесмен. Въпреки че клюката доста бързо ги разделя.


Що се отнася до решението й да започне живота си отначало Христина казва за себе си следното „Не мога да кажа, че съм приела нещата с желязно самообладание, но в никакъв случай не съм изпадала в кризи. Нямах право да си съсипвам живота заради нещо, което вече се е случило“.


Към днешна дата гимнастичката се е посветила на децата си и се старае да стои далеч от клюките и слуховете. Тя отказва да коментира аферите на Благой Георгиев с Куини Алис и Есмер Омерова, запазвайки мълчание по въпроса.


„Мисля, че той не е лош човек. Години наред бяхме заедно, няма как да мисля по друг начин. А и не бива да забравяме, че нас ни свързват децата“, заключава още тя.

19 Коментара

Friend

преди 8 години

Sega shte i e po-lesno.Pokrai Blagoi si napravi 300operacii i zaprilicha na jena.Predi beshe groznovato hurbavo kliunesto,bez gram cici.Oblechena evtino s grozni zubki,abe naslednicata na baba Qga.V zalata se praveshe na Lili Ivanova.Posle s Blagoi zabravi mizerniq si nachin na jivot i v imeto na sobstvenoto si blagopoluchie preglushtashe vsichko.Sega se izpili nosa,slojiha se fasetki,cicki,ustni,malko dreshki i veche sme na pazara.Ama momicheto trqbva i da si ponapulni i remontira tikvata i otvutre,zashtoto e dosta primitivna i neobrazovana.Uspeh Hris!Dano niakoi te vzeme naseriozno!

Коментирай

Bravo!

преди 8 години

Friend ,mnogo tochno se izkazvash,BRAVO tova e Hristina,sega si jivee pak dobre,zashtototo glupaviq futbolist i pulni djoba i tq se chudi v koi magazin da vleze a e super elementarna ,prosta,a s golqmo samoghuvstvie no neznaino zashto!

Коментирай

A teb...........

преди 8 години

E,strahoten Frend,si.......xaxaxa,kato vsichki v taq darjava,kadeto se vee licemerie,bezpardonnost i zloba! A ti,kato zastanesh pred ogledaloto mai se plashish,a? Razbiram che si edna ot zalata,az sashto....xaxa,ama za razlika ot teb,imam dostatachno samouvajenie,za da ne hulq i obijdam ,makar i anonimno,bivsha kolejka,qvno ne i priqtelka!REZIL,SESTRO,REZIL!!

Коментирай

xaxaxaaaaaaaa

преди 8 години

Nlazi oshte edna ot zalata......spukahte se,eeeeeeiii!!!

Коментирай

f

преди 8 години

"A na teb....." си написала коментара на лайняница и веднага побързала да си го хареса самичка! :D Боже.... някои хора само за лайкове и чуждо одобрение живеете.

Коментирай

f

преди 8 години

Много ясно, че ще й е добре. Успяла да излъже някой с пари, който да й направи деца, та да е длъжен да я издържа и сега когато вече си е направила операции е доволна да пробва вече и други пишки. То е ясно, че млада жена ще иска да пробва и други, само че е объркала последователността на нещата - обикновено първо се пробва каквото ти се пробва, а после се жениш и правиш деца. А за олигарсите естествено, че няма да отрече. То в България си е престижно все пак. Ако я бяхте свързали с някой тракторист, да видите как имаше да отрича. Но така... Че то си е реклама за бъдещи спонсори. П.П.: Тя и сега не изглежда добре, независимо, че е променила неща по себе си. Тук някой я защитава, може би самата тя, и веднага, преди да е изтекла и 1 мин. от написването на коментара дори, бърза да си хареса сам коментарите самичка, обаче фактите са си факти. :D

Коментирай

Buba

преди 8 години

Може да си е направила един куп операции,но в главичката няма нищо,ама какво искаме като приятелка и била Алисия,две курвета които гледат да хващат мъже с пари,айде тая Алисия изкарва по някой лев,а това момиче Христина на 30 години и кусур да не е работила нищо до сега и да чака само на Благой,да се благодари на децата си,че не я виждам как ще живее този охолен живот.

Коментирай

xa xa

преди 8 години

Aз дaжe знaм, чe нямaлa зaвъpшeнa гимнaзия. He изĸлacилa 12-ĸлac, a ceгa cи xapчи пapичĸитe нa Блaгoй. Haпpaви цялocтeн тyнинг и тpъгнa нa лoв зa xyйoвe.. Дopи Aлиcия нямa тoлĸoвa oпepaции ĸaтo нeя. Рядко куха лейка е. Бивша грозотия без образование.

Коментирай

hens

преди 8 години

"Беше и баща на децата ми", а сега кой им е баща ма парцал разпран? Известната гимнастичка! Моля!!! Освен гимнастика с вагината си, друго не знам какво е тренирала.

Коментирай

f-----

преди 8 години

Shte pisha komentarite kakto si iskam,qsno?Shte si odobrqvam komentarite,svoite,chujdite......vaobshte kakto az si iskam,qsno? Ne se saobrazqvam s teb i ne me interesuva koi ,kolko otricatelni komentara shte napravi.......xaxa!Vie ludi li ste be hora,v koi svqt jiveete,a! Lainqnica,xexexxeeeeeee!! Lainarsko moi chovek e da hrachish zlobno varho hora,koito ne poznavash!Ama balgarska cherta,kakvo da se pravi!? за лайкове и чуждо одобрение живеете..........ako tova e do men.....xaxa,abe,rojbe.....kakvo znaesh ti,za odobrenieto.........xaxaxaaa!!!

Коментирай

10

преди 8 години

Golqm otvrat e Hristina,dobre che Blago se oturva ot neq,jalko samo za dechicata zashtoto sa mnogo gotini,no kak jiveqt s takava maika neznam,ama te dali q poznavat kato gi vijdam postoqnno s neinite rodteli,na neq i dai samo da hodi po kafeta i diskoteki...........................

Коментирай

Христина и Алисия

преди 8 години

Без Благо ми е супур - ами да като ти пълни джобчето с парички и си хойкаш навсякъде и имаш какви ли не тъпкачи ще ти е супер,ти с приятелката ти Алисия сте едни от най-големите курвички в София,а най-много са виновни родителите ви защото ви гледат децата и са ви оставили да живеете като момета

Коментирай

колежка

преди 8 години

Много елементарно момиче,познавам я от залата,събирахме пари за нея защото беше много бедна,а сега покрай Благой стандарта на живот и стана друг благодарение на него,сега е толкова надута и надмена,но защо ли питам аз като в главата и няма абсолютно нищо една голяма НУЛА,парите драга моя неправят човека,нищо че си външно много променена и имаш маркови парцалки,слез моля ти се на земята.

Коментирай

ха ха (e не е истина! Сега мернах, че се си подписал по същия начин :)

преди 8 години

бивша и настояща

Коментирай

Isi

преди 8 години

Kurva i to ot klasa.

Коментирай

Познат

преди 8 години

Съгласен съм с коментара,много ми е интересно като казва че Благо и е бил първи,да ама има много здраве от мен,аз съм и спуквал гъза преди него.Голяма кучка,а се прави на страшна девица.

Коментирай

boje

преди 8 години

Taq Hristina se vjivqva poveche i ot mis svqt, alo ako ne beshe Blago koi shteshe da te poznava,che chak i intervuta da dava

Коментирай

15

преди 8 години

Mnogo prosto i zlobno momoche=

Коментирай

aZZz

преди 8 години

e kak nqma da i e po-dobre,kato veche e gadje na Birmata

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.