Христина Русева: Любовницата на Емо вече не ме плаши! Борислав е предателят!

4185
01 Април 2014, 14:00


Христина Русева е на 34 г. от София. Собственик е на верига салони за красота. Описва себе си като реалист и добър мениджър. Майка е на две деца. Увлечена е по сноуборда и пилатеса. Вярва в любовта, семейството и съпруга си, заедно с когото влезе в „Къртицата”. По време на последното живо предаване Христина се изправи на директния елиминационен тест срещу нейната приятелка в Базата - модела Бориса Тютюнджиева. Русева реши да не играе и да се предаде, за да остави в играта манекенката, видя HotArena.net.

 

Участничката в екстремното шоу споделя, че все още се чувства неадекватна и уморена, още повече, че след излизането си е стояла с дъщеря си до 5 часа сутринта, за да си говорят.

 

След реалитито много хора са й звъннали, за да я поздравят. Но не казва същото за съпруга си Емил Русев. Не е изгледала нито серия от предаването, но е разбрала, че е представен с доста негативен образ. Въпреки това се надява, че до края на играта, хората да опознаят колко добър човек е, пише в. „Всеки ден“.

 

Най-големият предател в Къщата за Христина остава Борислав. Той бил предал и се подиграл с Бориса и Индира. Говорил за Емо, че не държи на семейните ценности, а сам за себе си той не бил постигнал нищо.

 

„Той си позволи да обижда Емил, който е израснал без баща и се е постарал да постигне стабилно семейство. Каза му, че не уважавал семейните ценности – точно той! Как пък не! И отгоре на всичко, Борислав няма смелостта да говори в очите на хората, ходи и говори на камерите, когато е под влияние на алкохола. Емил обаче много бързо прощава, не може да се сърди, не се обижда“, коментира поведението на Боби бизнесдамата.

 

Русева споделя, че вече не се страхува от Виктория Джумпарова: „Изобщо не се притеснявам, той тогава загуби доверието ми, но през всичките тези години успя да си го върне, да се докаже, аз съм на 100 % зад него. Убедена съм, че дори да е поставен в някаква ситуация на провокация, няма да й се върже на номерата”.

 

Христина отрича с Емил да са милионери, но не скрива, че финансово са доста добре. Тя е собственик на един от най-големите салони за красота и е шефка на над 30 служителки.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени