Христина с уговорка отпаднала от шоуто, не заради приятелството си с Бориса (Виж признания)

1825
08 Април 2014, 15:00


Христина Русева разказа, че не е играла умишлено срещу Бориса. Ситуацията е била обсъдена между нея и Емил още преди старта на шоуто. Те са били наясно, че групата ще направи всичко възможно да ги раздели и са решили, че най-добре е да остане той, научи HotArena.net.

 

„Нито продукцията, нито участниците щяха да ни оставят и двамата да стигнем до края“, споделя бившата участничка от реалити шоуто „Къртицата“.

 

Този жест е компенсация към съпруга й, тъй като преди 5 години той е направил жертва заради нея и е настоявал тя да отиде в „Сървайвър“, при положение, че и двамата са кандидатствали, но е трябвало да вземе участие само един.

 

Христина е чула два часа преди номинациите, че Бориса е нарочена за елиминиране. Осмислила е ситуацията и си е направила равносметка, че ако не сега, то следващият път ще я изправят срещу Емил, докато не изгонят един от двамата. Просто е решила, че това е моментът, в който трябва да си тръгне от предаването, пише сп. „Блясък“.

 

Споделя, че още преди да влезе Виктория, е питала „Айде бе, кога ще ни вкарате Викито?“. Родителите й също са предполагали, че ще бъде вкарана в къщата някогашната любовница на Емил.

 

„Отношенията на Виктория и Емил са се подновявали и приключвали, това е така. Но в никакъв случай, но в никакъв случай не става дума за 4-годишна връзка. Съпругът ми обича да преувеличава“, коментира участничката любовния триъгълник.

 

„Не знаех, че й е подарил пръстен. Вярвам, че й е подарил пръстен – защо не, но не мисля, че е годежен и всичко това, което тя твърди, не е вярно. За някои неша й вярвам – това, че я е обичал и е имал някакви чувства към нея – не го отричам и го признавам“, добавя още Хриси.

 

Русева заявява, че никога не е правила опити за самоубийство, както твърди Виктория. Според нея моделката е обсебена и е много наранена – „Мисля, че тя не успя да преживее факта, че той предпочете да бъде с мен“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени