Христина Витанова на ЧРД на сина си Давид с новия си мъж? (Виж ФОТО)

https://hotarena.net/laifstail/hristina-vitanova-na-chrd-na-sina-si-david-s-noviia-si-maj HotArena.net
Христина Витанова на ЧРД на сина си Давид с новия си мъж? (Виж ФОТО)

Христина Витанова е намерила заместник на Благой Георгиев, узна HotArena!

 

До този извод стигнаха интернет форумците, след като бившата гимнастичка публикува фото със сина си Давид от рождения му ден.

 

На заден план, върху снимката, седи и я наблюдава мъж, който критиците наричат „новото й гадже“.

 

Всъщност въпросният костюмиран човечец може да е бодигард, може дори да не е познат на Витанова.

 

Но пък има и вероятност формуците да се окажат прави и това да е новият мъж до Христина.

 

Напомняме Ви, че на стройната брюнетка й се наложи сама да забвалява сина си Давид на рождения му ден, тъй като татко му бе зает с рождения ден на любимата си Есмер.

 

Същевременно Витанова изглежда фенка на новата на бившия си, тъй като е боядисала косата си в същия цвят като на Омерова.

14 Коментара

ха

преди 8 години

Много са сладки

Коментирай

ха

преди 8 години

Дали как ще се забавлява Христина със сина си без парите на бащата и ще има ли рожден ден на детето.

Коментирай

sesil

преди 8 години

xa,tova milo detence,razbira li spored teb ot pari.Koi,kolko e dal za rojd.mu den. To e pitalo,kade e tatko mu,i zashto ne e tam ,s nego.Taka nqma i da razbere.ako mu se kaje che e na Rojden den na edna kakichka.Parvoto,koeto shte kaje e,che tatko mu,ne go obicha.Tova ,ne e taka.Nqma kak Blago da ne e otishal na praznika na malkiq.A za maikata,kakvo da kaja-dano nameri istinskiqt i podhodqsht maj za neq.Mlada e,krasiva e......dano.

Коментирай

Muhata CECE

преди 8 години

Тази мързеланка що не си търси работа ами си търси нов спонсор? От работа Хрисе не боли. Болят пластиките и натиреният задник от постелите на поредният богаташ.

Коментирай

ох

преди 8 години

Това ли е рождения ден да тегли обръч,а майката е позирала за снимка,много ми е смешна

Коментирай

Мария

преди 8 години

Това е БИРМАТА .СЕГА ТОЙ ПЛАЩА ЗА СКЪПИТЕ Й ТОАЛЕТИ.

Коментирай

Папараци

преди 8 години

Ех,ама тази Христинка и приятелката и Алисия с еднаквите си ку...нски номерца са много смешни и жалки.Едната се снимала с шапка и часовник на Николайчо,другата на заден план с Бирмата-Дразнят си бившите половинки и са луднали защото са ги изоставили и още не могат да го преживеят.Елементарни,прости,кухи лейки -ще им накривите шапките на въпросните плейбои,гледайте си там извънбрачните деца и се молете за издръжка,защото това основно ви вълнува-кинти и интриги!

Коментирай

Dancho

преди 8 години

Dobre che futbolista dava parichki da si kupuva skupi toaleti ,che neznam koi shte q haresa inache,no i Georgiev e mnogo,mnogo tup da i dava neprekusnato pari a tq da si hodi po diskoteki,kafeneta i t.n=

Коментирай

Ай

преди 8 години

Каква Бирма,нали николета го е накарала да отидат в същия хотел,където са Михайлов и Алисия,за да им светят.

Коментирай

комшийката

преди 8 години

Родителите на Христина живеят близо до нас и виждам всеки ден Давид много сладко момченце,но майката почти не се занимава с него добре че е дядото и бабата това момиче не е било за МАЙКА много съм възмутена от нея а колко надменно гледа хората, сякаш е кой знае каква Момиче слез на земята и вземи да си гледаш детето и престани с тия снимки които пускаш да заблуждаваш хората

Коментирай

буби

преди 8 години

Абе не знам, много ми е жал за тая жена, какво изтърпя от този ненормалник, НО трябва да отбележа, че има много ТЪПО изражение милата, просто си личи, че е глупава и селска пръчка каквото и да облече и да намаже. То сигурно затова и го търпя толкова дълго този.....

Коментирай

Майничката

преди 8 години

Този прилича на Бирмата! Не казвам ,че е той ..но реално погледнатоо.. бръмчалките/златотърсачките/ се знаят кои са..както и паралиите се знаят кое са.. затова си ги въртят едни и същи .. стават смешни!!!Въртят едни пари-въртят едни жени... направоо.. :D :D :D

Коментирай

DIANA

преди 8 години

ti pak si izperkala

Коментирай

В гъза за теб DIANO

преди 8 години

а теб кой те пусна от психиатричното?! ..бързо бегай да ти закачат системата с успокоителните!! :D хахахахах

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.