Христина Витанова тормози Преслава със SMS-и! Водят битка за Бирмата, докато пловдивчанката Глория печели и им гледа сеира! (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/hristina-vitanova-tormozi-preslava-sas-sms-i-vodiat-bitka-za-birmata-dokato-plovdivchankata-gloriia-pecheli-i-im-gleda-seira HotArena.net
Христина Витанова тормози Преслава със SMS-и! Водят битка за Бирмата, докато пловдивчанката Глория печели и им гледа сеира! (Подробности)

Словесна война с размяна на остри реплики под формата на телефонни текстови съобщения водят жените на Георги Станоев – Бирмата, узна HotArena!

 

Бившата му сериозна приятелка Преслава и кратката му авантюра Христина Витанова не спират да се хапят една друга.

 

Враждата между двете дами се заформила веднага след като фолк певицата научила, че екс гаджето й е било на морето с дългокраката бивша гимнастичка.

 

Източници на „България Днес“ се кълнат, че Витанова се е засегнала, че с последното меле на Слънчака, Бирмата доказал индиректно, че още му пука за Преслава.

 

Тогава започнала да тормози изпълнителката със SMS и я попитала кога ще престане да тормози Жоро.

 

Преси изпаднала в ярост от смелостта на Христина и я „нахранила“ подобаващо.

 

„Тези милиони трудно се делят, нормално е жените да се избият за него. Жорко е златна мина“, коментират светски хроникьори.

 

Същевременно, докато две жени се карат, то трета удари джакпота със Станоев. Става дума за пловдивчанката Глория, която преди дни точеше банковата му сметка в Сен Тропе. Има признаци, че ще дърпа от финансите на богатата фамилия и в бъдеще!

 

 

4 Коментара

maci

преди 8 години

Ше учиш ли, ше работиш ли...но не е работа да си нямаш работа, Хрисо...

Коментирай

хахах

преди 8 години

Битка за тоя дебелия с малка пишка? Смях в залата!

Коментирай

hahahah

преди 8 години

хахах представете си го тоя примерно продава сладолед на витошка, щяхте ли да му обърнете внимание, естествено че не.Ама парите красят човека според родните златотърсачки и заслужават да му се обърне внимание.А тая Христина къде се бута и тя, не и дойде акъла в тъпата тиква, пак иска да си клати краченцата и някой да и снася парички, ама няма вече....

Коментирай

Майничката 1

преди 8 години

хахахахахахахахахахах ....разбих се от смях,човечее..xaxaxaxa... (ROLF) ...тъпите златотърсачки няма да се откажат лесно от този джакпот... дееейба и курвите ..прости като галоши

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.