Христо Петков е два пъти баджанак с Деян Донков (Вижте жените, които ги направиха роднини)

4390
22 Май 2016, 16:00


Актьорът Христо Петков се оказа успешен избор за ролята на безскрупулния бандит Рони в петия сезон на „Под прикритие". Може да се каже, че той най-добре си изпълнява ролята в хитовата поредица, видя HotArena .

Христо е неизвестен за широката публика, но театралите го знаят като брилянтен актьор и следят работата му на сцената.  Той е един от най-актуалните актьори в момента и не е учудващо, че режисьорът Виктор Божинов го кани за важната роля. Което в никакъв случай не значи, че е връзкар. Интересното е, че той прилича в известна степен на героя си в „Под прикритие". Безцеремонен е и малко хора се осмеляват да се закачат с него. А той самият най-много мрази натегачите. Кибритлия е, а лютия му нрав е всеизвестен в гилдията, пише "Уикенд".

Ролята на мъжкар очевидно много му отива и неслучайно го канят за толкова много проекти. Мадамите също са готови да го поканят в леглото си. С Деян Донков са всепризнати свалячи, разказват колеги на Христо Петков.

При гореспоменатата визитка не е никак изненадващо, че Христо и Деян са баджанаци. И то са ги направили такива сегашните им жени. Ситуацията е следната - Христо изкарва бурна авантюра със сегашната любов на Деян - Радина Кърджилова. Някои дори твърдят, че той е първия мъж в живота й, тоест човека, отнел девствеността й.

Сега Ицо се радва на 2-годишния си син от колежката Анастасия Ингилизова, която е майка на първородния син на Деян Донков. И за да предадем завършеност на сложния роднински сценарий, ще споменем, че в момента Деян и Радина също чакат бебе.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени